anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iar e reteaua moarta in Timis.

Alex3001
Junior entuziast

orange nefunctional in Timis, iar call center e in plop si plopul in aer. 

cica e de la telefon, cartelea sim, dar la o scanare de retea orange nu exista ca retea

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Unde mai exact in Timis? Se poate sa fie intr-adevar si de la telefon, sau de la SIM. Mai probabil a doua varianta daca nu e vreo problema cunoscuta cu telefonul si daca alte SIM-uri functioneaza corect in acelasi telefon. Dar da, nu e exclus sa fie o problema independenta de retea.

Alte persoane au semnal pe Orange in aceeasi locatie? Ai incercat si alt SIM (eventual de la alt operator) in acelasi telefon?

Client Orange

Alex3001
Junior entuziast

in comuna carpinis, SI NU E DE LA SIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. TOATE CELE 3 TERMINALE SUNT NEFUNCTIONALE !!!!!!!!!!!!. (vb de numere diferite. si nu e primul incident !!!!!) 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ok, nu e nevoie de o mie de semne de exclamare. :)) Intrebam doar, pentru ca, in general, se poate sa fie si o problema cu telefonul sau cu SIM-ul. E clar ca nu se apllica in cazul tau.

In cazul asta, problema este cel mai probabil zonala, cu releul respectiv. Mai ales daca si Vodafone are aceeasi problema. Posibil sa nu fie alimentat.

Trebuie facuta o sesizare de nefunctionalitate folosind una dintre metodele de contact de aici.

Client Orange

Alex3001
Junior entuziast

am facut dar nu ai cu cine !!!!!!! asta ma deranjaza. am expus problema si tot pauza 

 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Hmmmm, ai si un numar de sesizare? Pentru ca asa ar trebui. Si daca da, atunci ar trebui sa ceri un status actualizat bazat pe acel numar de sesizare. 
Depinde si care e motivul nefunctionarii. Cateodata tine doar de Orange, cateodatea…nu. Daca e vorba de alimentarea releului, depinde si de reteaua electrica din zona. Nu iau apararea nimanui. Zic doar ca sunt mai multe elemente in ecuatia asta. Si trebuie luate in considerare toate. 🙂

Client Orange

Alex3001
Junior entuziast

de baterie au auzit ? iar curent este in locatie / sat. din cate stiu trebuie sa aiba baterie de backup. iar cand nu este curent in sat telefonia merge deci nu prea tine. si locatia e Carpinis, Timis.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nu stiu cum e configurata alimentarea sau reteaua in locatia respectiva. Nu stiu daca au generator, UPS-uri, etc. Nu zic ca n-ar avea sens perfect sa aiba. :)) Zic doar ca...nu stiu, deci nu ma pot pronunta. Si oricum...daca alimentarea lipseste de foarte mult timp, nici bateriile nu o sa ajute prea mult. Dar cum ziceai si tu mai sus, nu e problema ta. Asa e. Ziceam doar ca sunt cateva chestii de luat in calcul si e posibil sa fie o problema generala cu echipamentele din zona. 🙂

De mentionat ca noi, cei de aici din Comunitate, suntem in mare parte, clienti ca si tine. Deci, din pacate, nu putem sa te ajutam concret cu problema ta. Doar cu o idee, un sfat, poate din experienta fiecaruia. Mai mult de atat...nu prea avem ce face. 😞

Client Orange

Intră pe harta e acoperire la localitatea ta și dă-le feedback negativ, să vezi cum te sună.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, este necesar să specifici locația. Dacă este vreo zonă rurală sau mic urbană, poate fi și de la o pană locală de curent.

Alex3001
Junior entuziast

e picat si Vodafone 🙂

Posibil să aibă vreun incident la antenă. De regulă, există RAN sharing între cei doi operatori în rural.

Alex3001
Junior entuziast

nu e problema mea. vb de incidente repetate in ultima perioada. de vreo 3 luni tot asa o tinem. crec ca am ajuns undeva la 6 incidente. si nu e de 30 min. vb de peste 12 ore de nefunctionare. problema mea este ca nu coopereaza call center. explici care e problema si ei o dau cu cartela etc etc ....