anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

huawei h122-373 conexiune 5G cu abonament 5g

ldanicel
Junior entuziast
Am un router huawei h122-373 la fel ca cel de aici https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-h122_373-pro2-flybox-5g-white
si cu un abonament de 5G smart 15 se leaga doar in 4G+ in centrul bucurestiului
Imi puteti spune daca trebuie sa fac vreo setare custom pentru access 5G ?
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai verificat dacă în locația respectivă ai și semnal 5g? Ia-i făcut și setările pentru rețeaua 5g? Dacă da, nu ezita să ceri ajutor specializat de la Serviciul Clienți Orange și trebuie să rezolvi! Succes!

ldanicel
Junior entuziast
Salut, Imi poti da un link cu setarile necesare pentru 5G ? Routerul pare ca are toate setarile cu referire la 5G activate. Cat despre acoperire am mentionat in primul post ca este vorba de centrul bucurestiului - piata romana - am presupus ca nu trebuie sa verific la nivel de strada acoperirea.

Vio73
#StarMember
Poate fi vorba de acoperirea 5g, pentru că nu știu cât de extinsă și în ce benzi este ea în zona ta. Verifică să fie dat pe automat la setări rețea. Nu am modelul respectiv, dar am altele cu 4g/ 4g+ și principiile sunt aceleași. Cere ajutor la Orange, poate nu e ceva complet și uită-te pe aici: https://www.manualdeinstructiuni.ro/huawei/5g-cpe-pro-2-h122-373/manual Eventual, poți lua legătura și cu suportul Huawei!

teacher_
#StarMember
Salut! Eventual pune cartela într-un telefon 5G (daca ai) și accesează setările așa, prin apel la *100# pentru numărul respectiv, apoi pune-o înapoi în router. Sau suna la serviciul clienți, prin apel la Nr 300 și te vor ajuta cei de la tehnic cu setările.

Anonim
Neaplicabil
Cel mai probabil nu ai activ profilul de acces in 5G, trebuie sa iei legatura cu serviciul clienti sa iti activeze accesul.