anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei a primit acordul să participe la construirea reţelei 5G! Ce părere aveți?

Anonim
Neaplicabil

Ce părere aveți?

Huawei a primit acordul să participe la construirea reţelei 5G în Marea Britanie.

Este incredibil! Nu credeam că se va întâmpla!

Sursa:

https://m.mediafax.ro/economic/marea-britanie-sfideaza-sua-huawei-a-primit-acordul-sa-participe-la-construirea-retelei-5g-18757990

11 Răspunsuri 11

FaraUnID
Campion certificat
Odata activat brexit-ul, britanicii nu mai sunt obligati sa se supuna reglementarilor UE. Plus de asta compania mama Orange a spus-o destul de clar ca nu vor intrerupe colaborarea cu Huawei decat in momentul in care vor exista dovezi clare si nu supozitii referitoare la spionajul chinezesc.

Jay
Campion certificat
Marea Britanie a avut mereu ceva de dovedit ca sa nu spun ca, uneori, ii invidiez ca nu se lasă calcati de nimeni pe bataturi nici macar atunci când nu-i calcă nimeni :D... Un lucru foarte bun pentru Huawei, doar nu erau sa lesine, la semnul lui Trump... Si 35% e o cota buna, mai ales având în vedere discuțiile din ultimul an. Sa speram ca nu se va dovedi că are dreptate Trump si ca nu e doar paranoic.

Vio73
#StarMember
Probabil profită și de faptul că ies din UE! Normal ar fi ca și celelalte state să poată beneficia de acest avantaj, pentru că se va crea un decalaj. Știu că vor veni unii cu ideea că nu e bun 5g-ul, dar după părerea mea, susținătorii teoriei respective sunt necunoscători. Cred că dacă nu existau conflictele astea politico-economice între SUA și China, avea și România acum 5g în majoritatea orașelor mari. E bine că sunt unii curajoși și au trecut deja la fapte!

Anonim
Neaplicabil
Eu încă aștept să văd "dovezile" din partea SUA. Din păcate ele nu au apărut nici măcar după 1 an (aproximativ) de când Huawei este interzis de către americani (a se citi Trump).

TheSpecialist
Maestru
Am citit și eu știrea de curând. Sincer, ma lasă rece. Am ajuns la concluzia ca bună sau rea, tehnologia 5G oricum se va implementa. Ca o va face Huawei sau alta companie de profil, puțin ma interesează. Din partea mea, poate sa ma spioneze cât o vrea, nu am nicio problema cu asta, nu am nimic de ascuns. Ceea ce este important e faptul ca îmi doresc ca aceasta tehnologie sa fie într-adevăr "safe", sa nu pună probleme de sănătate. Cât ii privește pe englezi, era de așteptat ca Perfidul Albion sa facă o mișcare de genul asta. Este un act de relativa sfidare la adresa europenilor, o parte a unui răspuns privind Brexitul. Nu sunt surprins absolut deloc.

Vio73
#StarMember
De spionat, dacă o fac, sigur o pot face toți vendorii! Faptul că Marea Britanie, care este un aliat strategic al S.U.A., a luat această decizie, este o lovitură cumplită pentru Trump. Nu știu dacă britanicii sfidează sau nu nu prin acest gest lumea civilizată, dar este sigur un gest de curaj împotriva unui președinte al Americii care are unele idei fixe, ca să nu zic altfel. Am văzut că nici conducerea companiei Orange nu exclude o colaborare cu Huawei, deci e clar că la partea radio chinezii stau foarte bine și au prețurile cele mai bune, iar astea nu sunt lucruri de neglijat.

imch
Cunoscător certificat
Sincera sa fiu mi se pare o decizie de bun simt, condusa de aspectul comercial si tehnologic (daca pot spune asa). Vorba cuiva mai sus, nu a "rasuflat" nici un fel de dovada de spionaj prin intermediul tehnologiilor Huawei, deci... Ce parere am despre implementarea 5G e altceva, pentru ca am inca sentimente ambivalente :-).

RafaHelper
#StarMember
Eu unul ma bucur si ma așteptam, momentan sunt singurii care pot oferii servicii 5G complete. PS: 5G e la fel de safe ca si 4G si 3G si 2G.

Anonim
Neaplicabil
Am auzit o grămadă de teorii despre 5G. Și eu cred că e "safe".

Ascary
Campion certificat
Un parteneriat excelent. Vrem nu vrem,Huawei va influenta piata tehnologica mondiala,asa ca America ar trebui sa se inarmeze cu rabdare.

Vio73
#StarMember
Faptul că după Marea Britanie s-a gândit și Europa să analizeze problema, este un lucru foarte bun.