anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

#hello 5G Orange si la Brasov

Ascary
Campion certificat
De astazi si Brasovul intra sub umbrela 5G Orange
https://www.orange.ro/tehnologii/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ce.73.s.b.19
10 Răspunsuri 10

Razvan
#StarMember
Super, încă o veste bună de la Orange. Următorul oraș pe listă cred că o să fie Timișoara/Constanța, mai ales că urmează sezonul estival.

Miha_Z
#StarMember
Frumos... incet incet vin cu acoperire in fiecare oras.

Vio73
#StarMember
Noutatea ar fi că este acoperire 5g și în Poiana Brașov. https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/inovatii-1/orange-extinde-re%C5%A3eaua-5g-in-doua-noi-loca%C5%A3ii-din-%C5%A3ara-bra%C5%9Fov-%C5%9Fi-poiana-bra%C5%9Fov-1151

RafaHelper
#StarMember
Foarte tare, mi se pare că se dezvolta destul de repede acoperirea 5G.

Vio73
#StarMember
Eu aștept implementarea și în Pitești!

Anonim
Neaplicabil
Prioritatea celor de la Orange este să implementeze 5G în marile orașe din România și apoi în restul țării. Mai avem de așteptat până când acoperirea 5G va ajunge și în orașele mici.

Ascary
Campion certificat
Eu zic sa nu ne entuziasmam prea tare si sa ne inarmam cu rabdare. Datorita faptului ca reteaua 5G necesita mii de antene fiindca aria de acoperire a unei antene 5G este foarte mica, Orange are un volum mare de munca. Chiar si in orasele unde a fost anuntata implementarea tehnologiei 5G acoperirea nu este peste tot ci doar intr-o proportie destul de mica față de marimea orasului. Una este sa instalezi o antena 4G cu o raza de cativa km si alta este sa montezi zeci de antene 5G care sa acopere aceeasi suprafata ca a unei antene 4G. Din pacate va mai dura destul de mult pana vom putea folosi aceasta tehnologie.

Theodor
Junior entuziast
Eu sper sa nu mai existe 5G.Ati văzut petițiile stop5G și ca alte tari resping ideea? E f nociv 5G și exista dovezi în acest sens. Deci nu ma încântă ideea răspândirii.

Vio73
#StarMember
Am văzut petițiile, dar puteau să fie făcute pentru a nu mai folosi deloc telefonul, că radiază! Glumesc, desigur! Am spus-o și o repet: tehnologia 5g, folosită prin frecvențele actuale, fără 26 GHz, sunt la fel de periculoase sau aproximativ la fel, ca și actualele tehnologii 3g/4g. Restul, presupuneri!

user_18620679
Junior entuziast

Orange contează