anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conexiune 5G pe iPhone 12

bogdanz97
Începător
Conectare 5G la telefonul meu nu functioneaza. Am iPhone 12 5G, am un abonament 5G si ma aflu intr o zona cu acoperire 5G. Din cate am inteles, foarte multi utilizatori de iPhone 12 au aceeasi problema ca si mine cu abonamentele 5G de la Orange. Imi puteti spune ce sa fac, va rog? Mentionez ca soft-ul iOS este la zi si am si resetat configurarile de retea.
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
@bogdanz97, bun venit în Comunitate! Situația despre care ne spui este recentă sau persistă de mai mult timp? În ce localitate ești? A funcționat vreodată telefonul pe 5G?

delfinas
#StarMember
Bogdan, de unde stii ca zona aceea are acoperire 5G?

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai un topic asemănător aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2753396-rezolvat-5g-functioneaza-iphone-12 Se pare că ceva nu se leagă între rețeaua Orange 5g și acest model de telefon, de se vaită lumea așa! Probabil că mai trebuie vreun upgrade, ceva. Încearcă! Baftă!

bogdanz97
Începător
Stau in Centru Iașului. Orange 5G merge perfect la cunostintele mele.. mentionez ca au alte telefoane. Nu pot intelege care este problema cu iPhone 12.. Cel mai probabil voi renunta la acest abonament si voi incerca la alt operator.

delfinas
#StarMember
Nu stim care e problema acestui telefon, dar sunt mai multe plangeri legate de iPhone 12 si accesul la 5G.

DanielaH
Moderator
@bogdanz97, ți-am trimis aseară un mesaj privat în care te rugam să ne oferi mai multe detalii pentru a le putea trimite colegilor de la departamentul tehnic spre verificare. Așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.