anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este acoperirea LTE-M si unde se poate testa?

BOBY
Începător
LTE-M difera de LTE? Daca da, are acoperire diferita? Cum putem testa unde avem LTE-M si unde nu?
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Eu știam de LTE-M doar in Smart city. Nu cred că este disponibil peste tot pentru testare. https://www.orange.ro/business/industrii/smart-city/retele-iot-si-conectarea-senzorilor/

Vio73
#StarMember
Bun venit! Detalii ai aici: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/inovatii-1/orange-lanseaza-live-objects-platforma-dedicata-obiectelor-conectate-si-proiectelor-internet-of-things-1089 S-a mai discutat subiectul pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1997382-iot-aplicabilitatea-reteaua-orange Succes!

BOBY
Începător
Multumesc Vio pentru raspuns. Eu am un dispozitiv IOT care nu stie decat LTE-M. In locul unde fac teste am acoperire LTE de la Orange insa dispozitivul nu vede reteaua. Cand pun SIM-ul in telefon o vede. De aici am pus intrebarea daca e diferenta de acoperire intre LTE ( pe care pot sa verific) si LTE-M (despre care nu stiu nimic si nici nu pot sa o verific). Din pacate, topicul la care ai facut tu referire nu clarifica acest lucru ci doar ca sunt 3000 de localitati acoperite.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău, dar mai multe informații nu am găsit nici eu. Probabil nu sunt publice deocamdată. Poate te ajută cineva de la Orange.

Salut! Probabil ca acolo unde pe telefon se vede doar LTE, nu este inca activ LTE-M, acestea fiind diferte. Pentru o informare completa asupra acestui detaliu, iti recomandam sa ne dai amanunte privind modelul dispozitivului folosit si adresa exacta la care il folosesti.