anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit o tabletă de la școala cu cartela SIM si cartela nu merge!

Metro2036
Începător
Am primit ieri o tabletă de la școală cu cartela,am băgat cartela in slot și îmi dă mesajul "fără semnal,numai apeluri de urgență (cartela blocată)". De ce ar fi blocată cartela??? Va rog ajutați mă !
5 Răspunsuri 5

FaraUnID
Campion certificat
Posibil sa fie necesar dezactivarea codul PIN. Muta acel SIM intr-un telefon si dezactiveaza codul PIN dupa care pune, din nou, cartela in tableta si vezi ce daca se conecteaza la retea!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Metro2036, ‏‏‎ ‎ Cunosti prin ce program a fost oferita acea tableta tie sau cine mai exact ti-a oferit aceea tableta?

Neaplicabil
Daca SIM-ul e blocat, ma gandesc nu cumva sa fie PIN locked. Cu alte cuvinte, s-a incercat de mai mult de 3 ori un PIN gresit, motiv pentru cartela s-a blocat. In cazul asta, de obicei telefonul cere codul PUK. E cazul si la tine? Daca da, poti sa afli codul PUK de la cartela respectiva, de pe un alt telefon, daca ii stii numarul de telefon, din meniul *100#. Se poate de asemenea ca acel SIM sa fie inactiv, caz in care trebuie vazut de ce e inactiv, si daca se poate sau nu reactiva. Oricum ar fi, ma gandesc ca la tabletele de genul asta ar trebui sa fie si un responsabil IT care sa te indrume, nu? Asa ca eu zic sa intrebi acolo intai de toate.

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, are cod pin, care trebuie dezactivat într-un telefon, iar acele simuri funcționează numai prin conturile școlii, pe care trebuie să le faceți împreună cu responsabilii unității de învățământ.

DanielaH
Moderator
@Metro2036, ai reușit să deblochezi cartela din tabletă?