anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Acces 5G și la abonamentele fun 8, 10 și 12

Razvan
#StarMember

Orange oferă acces la 5G la fiecare abonament prelungit in această vară în magazinul online.
https://www.orange.ro/abonamente/

25 Răspunsuri 25

FLo1
#StarMember
Frumos de știut Razvane, însă unii ajung să aibă probleme și cu 4G-ul. Așa că 5G aș zice că este un miraj la acest moment. Personal pe mine mă lasă.... rece. Dar fiecare cu nevoile... personale.

Razvan
#StarMember
Caut 5G prin Oradea, să vad dacă dau de el 😄

mihai_13
Maestru
eu astept de 10 luni acces 5G in Galati :))) cu ab 15 nelimitat ... cred ca expira ab si nu mai vad 5G pe tel ...

Trixen
#StarMember
Ideea de a da acces in 5G mi se pare buna. Incet-incet se va extinde si reteaua. SPER! :) Doar ca acum e joc de glezne si miscare de marketing. Acoperirea 5G e sublima, dar lipseste cu desavarsire. Iar peste 5-6 ani, presupunand ca acoperirea 5G se extinde, majoritatea abonatilor vor avea deja abonamente si poate chiar telefoane compatibile.

FLo1
#StarMember
@Razvan: Ar părea să fie ceva încercări, însă nu cu acoperire mare. Totuși după cum arată harta 5G a celor de la Orange pentru Oradea recomandarea este să ai răbdare 🙂

Vio73
#StarMember
Și eu caut 5g în Pitești, dar caut degeaba!

Pololică
#StarMember
Bun, trecand peste "Caut 5G si nu gasesc, tot 5G-ul sa vina la mine", cat de utila este reataua 5G (la modul sincer)? Cei care au telefoane si abonamente compatibile mai mult decongestioneaza reteaua doar daca semnalul este semnificativ mai bun decat 4G, ceea ce, in multe zone cu acoperire 5G nu prea se intampla (ma rog, este mai buna viteza doar daca esti mai aproape de stalp/antena). Daca ar fi dupa mine (ca si client), as vrea o retea tapana pe 3G si 4G care sa faca fata traficului si dezvoltarea pe parcurs a retelei 5G (evident, fizic antenele pot fi montate si actualizate soft la momentul oportun).

Razvan
#StarMember
Si eu doresc să mai creasca acoperirea 3/4G, că sunt zone acoperite doar pe harta.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
5 vine dupa 3 si 4, nu? Dragut ca se ofera 5G si la abonamente mai mici, dar...ce ne facem cu semnalul? Oferta e buna. Vine si cu semnal? Sau semnalul se plateste in plus?
Client Orange

FLo1
#StarMember
@Radu: Semnalul îl găsești cu lanterna învârtindu-te în căutarea "liniuțelor pierdute" de altădată. Știi filmele acelea în care X scria un mesaj, iar apoi executa extensii în căutarea unor .... liniuțe? De ce oare? :))) Poate spera la 5G.....

Ady2022
Junior entuziast
Am incercat sa activez 5G pe un abonament Fun12 si dupa 5 (cinci) zile au raspuns intr-un final dupa multe insistente ca nu se poate pentru ca oferta este valabila doar cu telefon cumparat online de la orange. Oare chiar asa este?! Multumesc!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu. Nici vorba de asa ceva. N-are treaba una cu alta. Zi-le sa-ti activeze 5G pe cont. Pe "riscul" tau. Ce telefon folosesti e problema ta. Daca nu e cumparat de la Orange, nu inseamna neaparat ca nu merge. Poate ca sunt sanse mai mari sa mearga cu un telefon cumparat de la Orange. Doar pentru ca cineva probabil ca le-a verificat frecventele inainte sa le puna pe site. DAR! Atata timp cat cumperi acelasi telefon, pentru aceeasi regiune (nu pentru Asia de exemplu), nu prea are de ce sa nu mearga. Daca activeaza tot si nu merge, revino si incercam sa vedem de ce nu merge. Dar iti spun din start ca NU e o conditie achizitionarea unui telefon de la Orange pentru functionarea acelor servicii! E o pr*stie chestia asta. Si o strategie de marketing. Telefonul trebuie doar sa aiba benzile pentru 5G. Dar alea nu sunt adaugate de Orange. Sunt adaugate de producator! E irelevant de unde iei telefonul, atata timp cat are capabilitatile necesare sa se conecteze la reteaua 5G oferita de Orange.
Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ady2022, raspuns scurt (pana se aproba raspunsul lung): nu. N-are treaba una cu alta. Cere sa-ti activeze 5G-ul pe cont. Te poti descurca singur cu problemele de hardware, daca apar. Dar daca telefonul e cumparat din Romania, si daca nu cumva e un Pixel, ar trebui sa fie compatibil cu benzile de aici, si implicit si cu 5G-ul de la Orange.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Raspuns din experienta proprie: - am cumparat un IPhone SE (model 2016) acum 2 ani si ceva de la un magazin (nu era eMag, dar nici Gigi SRL de la colt) si am avut VoLTE si VoWiFi active pe telefon (bine, aveam ceva ratee la VoWiFi, dar asta e partea a doua) - am cumparat un Huawei Nova 8i de la Orange (fidelizare) si am aceleasi probleme cu VoWiFi (pica mai putin, dar tot pica). Si telefoanele sunt 100% compatibile cu reteaua Orange (daca nu ma insel, de la 6S/SE (2016) incoace, Apple introduce frecventele cele mai utilizate in telefoane, adica, un produs vandut in Europa, va avea si cele mai uzuale frecvente din SUA si Asia, si viceversa). Concluziile le tragi singur. Singurul lucru de care trebuie sa te asiguri este ca frecventele folosite de telefonul tau sa fie si cele ale Orange (presupun ca intelegi de ce: daca telefonul are alte frecvente, evident ca nu va functiona). Ca un exemplu: frecventele folosite de retelele din afara Europei (SUA si Asia, in special) sunt diferite si cu un telefon pe 2G cu 900/1800MHz nu ar fi mers pe frecventele 850/1900Mhz (strict ca exemplu).