anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați auzit despre poziția Orange vis-a-vis de Huawei 5G?

Anonim
Neaplicabil

Link mai jos:

https://www.idevice.ro/2019/12/18/orange-huawei/

Ce părere aveți?

Eu cred că e o poziție interesantă a celor de la Orange. Și eu cred că nu sunt dovezi care să justifice războiul SUA împotriva Huawei.

11 Răspunsuri 11

Firefly
Cunoscător
Am citit și eu articolul și ma bucur sa vad ca Orange susține compania Huawei, atâta timp cât nu au nici o dovada contestabila nu ar trebuii sa acuze zic eu. Sper ca decizia luata de Comisia Europeană sa fie una favorabila, Huawei este una dintre cele mai bune firme aflate pe piața și cred ca poate mai mult.

Razvan
#StarMember
Nu am auzit, însă e normal să existe o colaborarea între operator și vendor. Tot războiul declanșat de către Trump, nu a avut la bază dovezi de spionaj, ci doar implicații economice, ar fi amenințat poziția Apple la vânzări în SUA.

Ascary
Campion certificat
Ce sa zic,felicitari Orange pentru atitudine.

Jay
Campion certificat
Nu auzisem, ca deh, timp putin, înghesuială pe el, nu mai apuc sa citesc articole pe net.. Ma surprinde, cand cineva se pronunță în defavoarea unui gigant.. bravo lor..

FaraUnID
Campion certificat
Asta inseamna sa ai un deprtament juridic foarte bine pregatit si platit corespunzator, departament capabil sa citeasca printre randuri si sa interpreteze acele decizii in favoarea companiei. Este de respectat faptul ca nu au ales sa stea capra in fata americanilor, In alta ordine de idei, aceasta pozitionare a companie Orange fata de embargoul American asupra Huawei nu va rezolva problema serviciilor Google Play si a update-urilor aferente pe telefonele produse de cei din urma.

TheSpecialist
Maestru
Bravo, Orange! Cred ca un pressing suficient de mare al companiilor de telefonie mobila, ar putea debloca situația asta penibila în care a ajuns Huawei, cel puțin pt Europa.

Miha_Z
#StarMember
Felicitari Orange pentru sustinerea Huawei. Poate si alti operatori de telefonie mobila le va urma exemplul si se va termina cu "dictatura Trump".

Anonim
Neaplicabil
Așa este, pressing-ul companiilor din domeniu contează! Foarte mult!

Vio73
#StarMember
Ce pot să mai zic? Felicitări Orange pentru atitudine! În fine, s-a hotărât cineva să [ină piept acestui val de lucruri nedovedite.

delfinas
#StarMember
Eu ma bucur ca Orange a avut curajul sa explice agumentat de ce Huawei nu e chiar asa cum a spus El Maximo Trump. Nu-mi explic nici acum cum guverne si firme importante au acceptat pe nemestecate, fara probe ce a spus Marele Blond! Bine ca o firma importanta a avut curajul sa inoate contra curentului! PS Ma dor degetele de cat au fost de crispate... cu greu le-am convins sa scrie mai frumos decat le dicta creierul "la cald"... daca scriau exact ce gandeam, ajungeam direct la Guantanamo. :)))

Ascary
Campion certificat
Mai degraba in moderare :))