anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire internet fix in Cluj Napoca

bogdan200794
Junior
La adresa mea, Orange îmi poate oferi doar abonamentul Home Net 100 FTTB, iar alt operator are infrstrauctură pentru echivalentul lui Orange Home 1000. Sunt din Cluj Napoca, dacă este cineva din Cluj, îmi puteți spune, cum vă merge Home Net 100 FTTB, care îl aveți instalat? Mulțumesc
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salut și bun venit în Comunitate! Nu sunt din Cluj, dar îți pot spune că, la mine în Pitești, merge destul de ok. Deocamdată Orange folosește fibra Telekom, și de aia nu poate oferi servicii de cea mai bună calitate pe arii extinse. Pot să-ți spun că și-au lansat de curând propria rețea de fibră optică și în apropiere de tine ( la Apahida) și este posibil să cumpere și rețeaua Telekom fixă. Deci lucrurile merg în direcția bună, pentru că vor fi îmbunătățiri substanțiale. Succes!

teacher_
#StarMember
Salut! Eu locuiesc in Cluj... Personal nu am 100 fttb, dar am o cunoștință care are instalat serviciul asta, fiind oferit la cerere... De când îl are, nu a avut probleme cu internetul. E drept, viteza nu este foarte mare, dar este mulțumit. Menționez că a încheiat pe 24 de luni, pentru a evita plata taxei de 60 de euro...! In concluzie, daca nu vrei sa folosești internet de mare viteză, ci te mulțumești cu o viteza decenta a internetului, suficientă pentru a viziona un film, și a sta pe net liniștit și a face activități cotidiene, merita instalat. @Vio, acest tip de abonament nu se oferă oricui, ci anumitor categorii de persoane, fttb înseamnă fiber to the building. Avantajul acestor abonamente este că în marile orașe se atinge viteza maxima de 100 respectiv 30 Mbps.

bogdan200794
Junior
@teacher_, mulțumesc pentru răspunsul tău. Cred că o să îmi fac un abonament love numai pentru living, să îl conectez la smart tv pentru filme și simplă navigare, iar de la celălalt operator o să îmi fac un abonament doar de internet pentru PC-ul de gaming din dormitor. Sincer la descărcare de jocuri mari, nu cred că Orange ar face față (decoamdată), dar sper curând să modernizeze infrastructura și prin Mărăști :))