anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul cu cablu/ fibra este bun pentru jocuri?

andrcata11_
Junior
Intrebare mea este daca netul este bun pentru jocuri?
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Salut! Depinde despre ce zona/localitate, intrebi.. ca nu este semnalul perfect în toata tara, indiferent despre ce firma de telecomunicații este vorba.. Si, ca sa-ti poata răspunde cineva la obiect, ar trebui sa știm localitatea.

FLo1
#StarMember
@andrcata11: Bine ai venit in Comunitate. Internetul este bun la orice daca-l folosesti in mod util, educativ, informativ si comunicativ. Dar folosit abuziv, sau pentru a face rau nu este chiar ok. Poate fi o stare de bine de moment... si atat. Pentru jocuri orice "internet e bun", mai ales daca e un joc online. Conexiune doar sa fie si ceva viteza ca sa n-ai surprize neplacute. Daca intereseaza ceva anume revino cu detalii vis-à-vis despre care internet intrebi: furnizor de servicii? Viteza? Device/router folosit? Cablu sau wifi in locuinta? Jocuri online sau nu? Jocuri pe mobil sau desktop sau consola? . @Jay: internetul pe cablu/fibra n-are treaba cu semnalul din zona. E ca la telefonul.... fix, cu un cablu dupa el (nu cel cu SIM).

Jay
Campion certificat
@Flo, m-am gândit ca poate ar trebui sa schimb cuvântul "semnal"☺, stiu ca nu este acelasi lucru fix cu mobil, ideea era ca nu merge perfect peste tot, ca pot apărea interferente, asta am vrut sa transmit... rămăsesem cu impresia ca au fost topicuri si despre probleme cu internetul fix, dar, n-am cautat, ca sa ma conving... m-am gândit ca e mai important sa subliniez ca, ar trebui sa dea mai multe detalii, @inițiatorul, daca vrea sa si afle mai mult.. de la persoane care au abonament in zona lui..

Vio73
#StarMember
Internetul este bun pentru orice, dar nu știu dacă numai pentru jocuri în mod neapărat. Oricum, ai mai multe variante (pachete) disponibile, în funcție de ce ai tu în zonă, dar rețeaua este în regulă. Eu am internet de la Orange și îți pot spune din propria experiență că acesta își face treaba.

DanielaH
Moderator
@andrcata11., ne spui, te rog, în ce zona/ localitate ai nevoie de internet pentru jocuri? Cu cât ne oferi mai multe detalii, cu atât vei primi mai multe răspunsuri și te vom putea ajuta.

DanielaH
Moderator

@andrcata11., pentru ca răspunsul tău să fie vizibil în Comunitate trebuie să folosești pentru a posta butonul portocaliu "Răspunde".

 

O să postez eu acum aici răspunsul tău:

"localitatea este siret/ manastioara. ideea este in felul urmator. problema e ca semnalul e prin satelit asa mi a zis si este internet fix de 4 gb si nu duce mai mult de 50 download, daca era prin cablu era mai bun."