anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transferul minutelor in credit pe PrePay

Tina73
Începător
In cursul zilei de ieri achizitionasem doua coduri diferite de incarcare, unul de 14 euro/ credit respectiv unul de 5 euro/ minute. Din neatentie sau graba domnisoara mi-a dat ambele coduri avand optiunea cu minute. Am solicitat prin 321 transferul minutelor in credit, necesar unei tranzactii de altfel, dar inca nu am primit raspuns. Cum pot facilita acest lucru ?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
3 Răspunsuri 3

teacher_
#StarMember
Salut! Daca nu ai consumat resursele, intra in aplicația My Orange ->Mai multe -> Contact -> Scrie-ne, și vei lua legătura cu Chat-ul Djingo. In cazul in care nu se rezolva acolo situația, vei fi sunata de un consultant in cel mai scurt timp.

FLo1
#StarMember
Djingo nu te poate transfera către un operator (consultant Orange) când vrei tu, ci doar în timpul săptămânii, în intervalul 9:00-20:00. În rest e doar pentru operațiuni simple.

Tina73
Începător
Multumesc frumos, am procedat intocmai iar consultantul orange m-a redirectionat la magazinul de unde am achizionat, momentan nu se pot face astfel de anulari online. Posibil ca in viitor sa existe si aceasta optiune.