anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie integrare optiuni cu roaming mai ieftine

Neaplicabil
Asta o sa fie probabil una dintre cele mai scurte postari ale mele. :)) Pentru ca, dupa cum se poate vedea in screenshot, competitia nu doarme. 🙂

Intrebarea e foarte simpla: ei pot, putem si noi? 🙂
21 Răspunsuri 21

svetalex
Senior certificat
Orange și-a făcut calculele. Sunt sigură că vor adapta ofertele în funcție de dinamica pieței. Pentru ce destinație este oferta din captura de ecran postată? Poți compara oferta selectând țara în care mergi https://www.orange.ro/roaming/

Jay
Campion certificat
Cine stie.. Incet incet.. Mai ales ca se doreste eliminarea tarifelor SEE.. Observ ca nu specifica daca este vorba doar de SEE sau oriunde..

Neaplicabil

Roaming SEE.

Mai multe detalii aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/roaming/tarife-standard/index.htm#tab-1

Razvan
#StarMember
A fost și la Orange roaming la opțiunile de 5/6 euro, dar probabil ca nu au fost profitabile.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Era o oferta super daca era in afara UE, eu acolo am nevoie de roaming. 🙂

Neaplicabil
Ehee... :)) Eu ma multumesc si cu roaming SEE. Ideea e, cum am mai zis si cu alte ocazii, ca daca ai calatorii scurte (de exemplu o escapada de un weekend in Ungaria)...nu prea ai nevoie nici de perioada foarte lunga de valabilitate a optiunii, nici de foarte multe beneficii incluse (intrucat n-o sa ai timp sa le consumi). Si atunci...sa platesti 10/12 euro pentru o optiune cu roaming (chiar si cu multe beneficii) nu prea e rentabil, daca sansele sa consumi acele beneficii sunt minime datorita timpului foarte scurt in care esti plecat.

Anonim
Neaplicabil
@Ciucuras, unde anume în afara UE?

Miha_Z
#StarMember
@arsradu e buna oferta prezentata de tine. Ar fi bine ca si Orange sa introduca o varianta mai ieftina pentru roaming. Daca nu, clientilor le-ar fi mai accesibila luarea unei cartele Vodafone in perioada calatoriei.

Vio73
#StarMember
Probabil că se vor adapta și cei de la Orange noilor condiții! Mulțumim!

FLo1
#StarMember
Oferta de roaming a celor de la Vodafone pentru prepay are si 2-3 ani vechime. Si am folosit-o chiar foarte bine cand am fost iesit in SEE. Intre timp Orange s-a gandit doar la "imbunatatirea" scorului pe abonamente. Dar "probabil se va adapta si Orange..." Ca speranta e intotdeauna codasa. Doar asa cei mai harnici pot fura si insela asteptarile celor cu buna credinta. Insa nici consumatorul nu doarme.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Voi pleca in Serbia vineri, tarifele in roaming mi se par foarte mari, inchid datele si stau doar pe wifi, nici sms nu dau, ori vreun apel normal. Anul trecut, am platit vreo 9 euro parca pentru doua sms si doua apeluri scurte.

Neaplicabil
Daca nu ma insel, Serbia nu este in SEE, si atunci si tarifele sunt pe masura... 😞 Plus ca, parca mai mult decat orice alta tara, Serbia taxeaza extrem de mult la roaming.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Da, ai dreptate @arsradu. Tarifele sunt foarte mari, iar oferta Orange pentru Serbia nu este deloc atractiva. Singura varianta pentru a beneficia de telefon este sa folosesti wifi. Este destul de greu sa stai fara telefon cand esti obisnuit sa stai pe retele, ori sa vorbesti la telefon dar te adaptezi. Asa poti profita mai mult de timpul petrecut in familie, in tara respectiva. 🙂

Razvan
#StarMember
Cei de la Digi și Vodafone au cele mai mici tarife în roaming non SEE, dacă ei pot, cu siguranță poate și Orange, totul este să vrei să faci ceva și pentru clienți să se simtă ocrotiți.