anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se găsesc cartele prepay cu 0€ în magazinele Orange din țară?

Cosmin23
Junior
Salut. Se găsesc cartele prepay cu 0€ în magazinele Orange din țară? Vreau să obțin o astfel de cartelă pt. a putea activa un abonament Yoxo.
PS: Știu că Yoxo oferă posibilitatea livrării SIM-ului prin curier, dar prin natura serviciului nu pot aștepta curierul.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Salut! Conform unui răspuns Orange din comunitate ar trebui sa găsești cartele și cu 0€ credit, inclusiv la parteneri.. https://comunitate.orange.ro/questions/2483965-cartele-prepay-gratis https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Salut! Conform unui răspuns Orange din comunitate ar trebui sa găsești cartele și cu 0€ credit, inclusiv la parteneri.. https://comunitate.orange.ro/questions/2483965-cartele-prepay-gratis https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/

Viocat
Senior certificat
Poti selecta livrarea in shop orange si ridici cand poti, daca vrei sa iti alegi si numarul. La cartela de 0 euro vei vedea numarul doar dupa introducerea simului in telefon

Cosmin23
Junior
Salut. Am reușit să găsesc o cartelă cu 0 € într-un magazin Orange, dar nu se activează. A fost introdusă în telefon și îmi apare mesajul "Fără semnal". Trebuie reîncărcată cartela? Vreau să o folosesc pt. Yoxo.

Jay
Campion certificat
Salut! În ultima poza atasata la răspunsul anterior sunt informații despre partea asta.. Pentru înregistrarea în retea este suficient sa fie introdusa intr-un telefon și tastat codul PIN 0000.. ar trebui sa poți suna la serviciul clienți sau sa afli numărul de telefon al cartelei.. Pentru acces la oferte și servicii trebuie activata prin încărcarea cu minim 3€. Telefonul in care a fost introdusa cartela merge si în rețeaua Orange? Dacă da, atunci ar trebui sa poți afla numărul de telefon fara sa fie incarcata, apelând *222.

Cosmin23
Junior
Cred că ar trebui să meargă și-n Orange. Am avut până acum introduse cartele și de la alți operatori și nu a fost vreo problemă. Nu pot efectua nimic. Îmi apare mesajul: "Fără semnal".

Jay
Campion certificat
E ciudat ca nu poti forma niciunul dintre numere, desi informatiile oficiale spun ca ar trebui sa poți afla numărul cartelei chiar dacă nu ai activat-o prin încărcare.. asigura-te ca telefonul merge și în Orange.. sa n-ai vreo surpriza.. poate ai vreo cunoștință care-ți poate împrumuta un sim câteva secunde, sa faci un test..

Cosmin23
Junior
Nu pot face nimic cu acea cartelă deoarece e una de tip blank. Cel puțin așa am înțeles de la operator. Nu mi s-a spus dacă cartela poate fi activată din sistem sau doar într-un shop.

Jay
Campion certificat
Nu stiu de ce nu poti nici macar afla numarul, atat timp cat informațiile lor oficiale spun altceva.. Au mai fost cazuri în comunitate de cartele activate cu ajutorul serviciului clienți, pe baza codului unic din 15 cifre, pe care il are orice cartela, insa nu erau cu 0€ credit.. Consider ca dacă poate fi activata pe baza acelui cod, n-ar trebui sa conteze ca se face asta din sistem sau intr-un shop..

DanielaH
Moderator
@Cosmin23, este o cartelă PrePay sau o cartelă blank? Ce scrie pe ea?

Cosmin23
Junior
@DanielaH: E o cartela blank. E un ambalaj mic de hartie pe care scrie "Cartela SIM Orange" si are niste baloane pe el. @Jay: Celor de la Suport le-am dat acea serie de pe spatele cartelei, l-au introdus in sistem si mi-au spus ca se poate activa doar intr-un magazin Orange. Deja ma depaseste toata situatia asta.

DanielaH
Moderator
Am înțeles. Deci nu este o cartelă PrePay (ceea ce doreai tu), este o cartelă blank, fără număr. Pe aceasta o poți utiliza doar dacă este necesară o schimbare de SIM (pentru un număr existent) sau pentru activarea unui abonament nou.

Jay
Campion certificat
@Cosmin, te cred.. pentru ca ai vrut sa simplifici procesul și n-a ieșit cum te așteptai.. În toate informațiile pe care le-am găsit, nu am văzut sa scrie ca acel sim cu 0€, nu are numar.. dimpotrivă, spune ca poți afla numarul dupa ce introduci sim-ul intr-un telefon, sunând la *222 și ca o poți activa incarcand cu minim 3€.. Poate consultantul nu a înțeles ce vrei.. sau, dacă acel sim poate fi folosit pentru activarea unui abonament nou, tu asta vrei sa faci, sa activezi un abonament yoxo.. poate reușești totusi sa finalizezi procesul cu acest sim..