anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange phone credit - aveam 3€ si au disparut

Pascal_Elena
Junior
Buna ziua am si eu o nelamurire daca stie cineva sa imi spuna eu in fiecare luna in incarc telefonul cu 6 euro credit si imi da bonusul acela pentru phone credit dar m-am uitat acum si nu imi mai apar euro stransi aveam 3€ si ceva nu mai stiu exact de ce au disparut de ce nu ii mai am ?
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Posibil sa fi expirat (dupa 24 de luni expira). Sau posibil sa fie o eroare pe partea Orange. Si eu am ramas fara acel bonus, de mult prea multe ori. Astfel incat nu mai fac incarcari de 6 Euro. Pentru ca n-are rost, daca la un moment dat, oricum acel bonus va disparea pur si simplu, sau va expira, sau oricum se va intampla ceva sa-l pierd. Telefoane oricum nu cumpar in general de la Orange, iar pentru altceva, acel bonus e inutil. In principiu, ii pierzi cand faci o incarcare mai mica de 6 euro. Dar daca in fiecare luna, ai incarcat cu 6, ramane una dintre celelalte doua posibile explicatii. Recomandarea mea ar fi sa iei legatura cu cineva de la relatii clienti 300, sau pe chat-ul Djingo, ca sa vada concret ce se intampla pe contul tau. Sfatul meu ar fi: incearca sa nu-ti pui prea mare speranta in acel bonus. Pentru ca, ori il vei pierde (sters peste noapte din marinimia Orange), ori expira, ori nu-l vei folosi pentru ca ceea ce vrei sa cumperi se regaseste mai ieftin in alta parte, sau vrei sa-ti iei accesorii, si nu se poate... Cel mai probabil, intr-un fel sau altul, vei ramane fara el. Eu unul mi-am luat gandul, si nu mai incarc cu 6 euro pentru ca mi s-a acrit de toate chestiile astea. In varianta de iOS a aplicatiei, nici nu-ti mai afiseaza Phone Credit. Probabil ca in curand nu-l vei mai vedea nici pe Android. Atat de mult le pasa de bonusul ala. In fine... Nu mai zic, ca deja ma enervez si nu vreau.
Client Orange

nicolae1988
Junior entuziast
Si la mine a disparut, aveam vreo 40 de euro in phone credit. Am incarcat pe 6 aprilie cu 6 euro credit si aveam deadline pana la sfarsit de mai sa incarc cu inca 6 euro. Ce se intampla orange? Un prieten de al meu imi zice ca la fel, i-a disparut phone creditul, desi indeplineste toate conditiile. Este vreun reprezentat Orange aici sa ne lamureasca daca au intradevar un bug in aplicatie?

nicolae1988
Junior entuziast
Am reusit sa vorbesc cu un reprezentant orange la nr 300 si se pare ca au o problema de sistem si afiseaza la toti valoarea 0 si ca va fi remediat, insa au zis ca nu au o data estimativa pe cand se va rezolva.

nicolae1988
Junior entuziast
Intre timp, pueti afla valoarea phone creditului daca sunati la *100#, selectati 5 "Contul meu, PUK, blocare numar", apoi 1 "Orange Phone Credit"

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Noi am trimis situațiile semnalate de voi colegilor noștri spre verificare. Vom reveni aici când vom avea noutăți. Mulțumim.

DanielaH
Moderator
Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. @Pascal Elena & @nicolae1988, e în regulă și la voi?

nicolae1988
Junior entuziast
La mine e ok, vad phone creditul acum.