anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] cartela reincarcata care nu se conecteaza

Alin_25
Junior
salut, am reincarcat aseara cu credit 10 euro cartela cuiva care este in Franta, si inca nu a primit mesajul de confirmare, si nici nu poate folosi cartela...ma puteti ajuta cu solutii?..multumesc..
1 Soluţie acceptată‚

Alin_25
Junior
am rezolvat, roaming-ul s-a dezactivat in momentul in care a expirat creditul initial, am sunat , s-a activat roamingul; si creditul, cartela e ok, thx Orange !!!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Salut! Pana acum a folosit cartela? Este prima data cand faci asta? Numarul pe care l-ai incarcat este scris corect? Cum ai incarcat? Din contul tau My Orange? In cazul asta, tu ai primit mesaj? A plecat acum? Si-a activat roaming-ul? Sigur ai incarcat credit, nu optiune? Daca este plecat de mai mult timp si a depasit perioada de 2 luni consecutive, in afara tarii, conform politicii de consum rezonabil, nu mai poate folosi resursele.. deoarece acestea trebuie folosite majoritar in tara, nu in afara tarii.. Gasesti in topicul din link mai multe informatii.. https://comunitate.orange.ro/questions/2490590-fac-serviciul-roaming-functioneaza

Alin_25
Junior
da, cartela a mai fost folosita, e plecata de aprox 2 luni, si a mai fost folosita in afara

FLo1
#StarMember
@Alin_25: Cu siguranta ai incarcat numarul dupa expirarea optiunii cu roaming initial activa. Incarcarea ai facut-o cu credit sau cu optiune? Recomandat ar fi fost ”optiune de 10 euro cu minute", adica nu cu credit. In cazul in care poti verifica si sa te asiguri ca are optiunea de 10 euro activa si bineinteles roamingul activ, atunci un restart la telefon rezolva problema. Activarea si verificarea contului pentru roaming se pot face din contul MyOrange. Fiind in roaming alte variante nu prea mai ai pentru actualul numar. Revino pe topic cu informatii despre stadiul problemei expuse aici.

Alin_25
Junior
am rezolvat, roaming-ul s-a dezactivat in momentul in care a expirat creditul initial, am sunat , s-a activat roamingul; si creditul, cartela e ok, thx Orange !!!

DanielaH
Moderator
@Alin, ne bucurăm că s-a rezolvat și îți mulțumim pentru feedback. Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a apărea primul în lista de răspunsuri. Te mai așteptăm în Comunitate.

FLo1
#StarMember
@Alin_25: Stiam. O incarcare de 10€ nu inseamna activare roaming, insa optiunea de 10€ DA. Grija la perioada de functionare, ca are deja 2 luni de roaming si limita de utilizare in roaming fara "abuz" e pe final.

Alin_25
Junior
da Flo, dar nu stiam daca optiunea de 10 e este valabila si in afara tarii, si daca se reactiveaza, oricum, multam fain..