anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Apel wifi nefunctional

AlexandraC
Junior

Buna ziua. Desi am activat in telefon apel wi fi tot nu functioneaza. Am dat si restart telefonului. Degeaba. Aveti un sfat pentru mine? Netul functioneaza in casa.

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Alwxandra, ce telefon ai? Sa inteleg ca esti pe prepay Orange?  Este deschis wifi-ul pe telefon, capteaza semnalul de la router?

Samsung S 20 ultra. Da, semnal este. 

GeorgianaD
Moderator

Salut, @AlexandraC ! Vrem să verificăm și noi situația contului. Pentru asta, te rugăm să ne trimiți printr-un mesaj privat numărul de telefon în cauză.

 

RafaHelper
#StarMember

Buna @AlexandraC, si eu am aceleași probleme de dimineata, s-a activat de 2-3 ori in timpul zilei dar s-a dezactivat random si nu mai apare conectat la apelul wifi. Cred ca trebuie sa asteptam pana se fac verificări si se gaseste o solutie. In trecut a mai existat o problema similara, stiu ca s-a rezolvat dupa 2-3 zile dar nu stiu unde a fost problema.

Multumesc. Da, exact aceeasi situatie. 

FLo1
#StarMember

@AlexandraC: Fiind pe prepay, ai activată o opțiune cu resurse de cel puțin 5euro? Altfel serviciile de ”apel VoWiFi”/apel VoLTE nu vor fi active. 

Da, sigur. 

RafaHelper
#StarMember

Buna @AlexandraC

La mine funcționează din nou serviciul, sper doar sa nu dispară din nou iconița. 

Poti încerca un restart la telefon si sa ne spui daca merge?

Buna. 

Si a revenit si la mine. Imi cer scuze, dar nu am reusit pana acum sa scriu. 

Multumesc. 

DanielaH
Moderator

Ne bucurăm că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare!

Anonim
Neaplicabil

De ce apel wifi si nu apel WhatsApp, Telegram, Messenger, FaceTime, etc? Nu e mai ușor și calitativ? 🤨 

@Anonim: "Calitativ" NU. Tocmai de aceea e apel wifi și nu apel obișnuit. Nici măcar "cantitativ": vezi doar câte contacte au aplicațiile instalate. Nici 50%. Dacă faci referire la o listă proprie de "prieteni de FB"..... atunci te cred, chiar și 100% utilizare. De exemplu în cazul meu nu se aplică. Nu folosesc FB.