anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare număr

DM74
Începător

Buna!Problema mea este mai delicata!

cum pot recupera nr de tel pe abonament 15 ani, pe cartela 10 ani , aceea cartela fiind folosită de fostul sot?

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Buna!

N-as numi problema delicata, cat sensibila. Cine (inca) utilizeaza numarul: tu sau fostul?

  • daca raspunsul este sotul, atunci nu cred ca poti lua numarul inapoi
  • daca respectiva cartela este in posesia ta (fizic), poti face abonament (chiar si Yoxo) si, atunci nu se poate atinge nimeni de numar.

Totusi, ar mai fi o solutie (in caz ca respectivul numar inca este in uz, dar ca si prepaid), dar va fi la limita legalitatii (cel putin moral). Poate ar fi bine sa dai mai multe detalii privind acel numar (in principal cine il incarca), deoarece, daca faci pasul acesta (cerere de recuperare numar intr-un magazin Orange) si fostul reclama inactivarea cartelei, s-ar putea sa fie ceva probleme [extra] juridice intre tine si el.

Recomandarea calda pentru tine ar fi sa vorbesti cu fostul pentru returnarea cartelei (evident, cu numar cu tot). Ar fi cea mai rezonabila solutie.

TheSpecialist
Maestru

Bună ! Nu înțeleg exact, e vorba de un număr de telefon care a fost pe abonament 15 ani, iar acum e pe cartela de 10 ani ? Dacă e așa , declari cartela pierdută și in Shop îți dau alta, pe baza CI. Dacă ai fost titulară de abonament, numărul este oricum pe numele tău și ar trebui să fie simplu. 

FLo1
#StarMember

@DM74: Bun venit în Comunitate. Ar fi binevenite câteva clarificări: 

1. Numărul este ACUM pe abonament sau e prepay?

2. Dacă e pe abonament, important e titularul, pentru că al său este numărul fără drept de apel. Dacă numărul este ACUM Prepay, atunci recuperarea este aproape imposibilă, titularul fiind posesorul și utilizatorul SIM-ului

DanielaH
Moderator

@DM74, te așteptăm să revii cu mai multe detalii despre situația ta pentru a te putea ajuta cu un răspuns clar, nu doar bazat pe presupuneri. Mulțumim.