anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme retragere bani orange money

Virgil1
Junior

Astazi 11.04.2024 m-am confruntat cu o situație puțin bizară în sensul ca am vrut să scot bani din bancomat de pe Orange money însă mi-a fost refuzata tranzacția.Am luat legătura după 30 min cu un operator Orange care mi-a recomandat transfer in alt cont ,cu toate ca i-am spus ca îmi trebuie Cash.Tratat superficial fără o explicație logică. Timp de cca 3 ore nu am putut face nimic.

2 Răspunsuri 2

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Ciudat intr-adevar. Eu n-am mai retras de la bancomat de foarte mult timp. Ultima data a mers ok totusi.

Eventual, iti recomand (in caz ca nu ai facut-o deja) sa incerci si la alt bancomat, al altei banci decat cea de la care ai incercat sa scoti initial. Poate problema e la banca respectiva. Zic si eu.

Alternativ, ai putea intr-adevar sa transferi in alt cont, si sa retragi cu cardul atasat acelui cont. De exemplu din Orange Money in ING, si sa retragi de pe cardul de ING.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, extrem de neplăcut!

Eu am scos zilele trecute o sumă infimă și a fost totul ok. Da, era bine să încerci și de la alt bancomat, pentru că se poate să ți se refuze anumite tranzacții sau sume. Am pățit și eu o singură dată ( mi-aduc aminte) de la un bancomat OTP ( parcă) și apoi am mers imediat la un BCR și a mers fără probleme. Mai sunt unele care impun restricții cu sume mici, gen 200/ 300 lei sau mai mult și dacă vrei să retragi 1000 de lei sau mai mult, trebuie să faci mai multe retrageri. 

În fine, asta este!

E bine că ai rezolvat totuși cumva!