anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema cu o optiune de 6 euro in strainatate

Ciprian7
Începător

Buna ziua tuturor, am o problema cu o optiune de 6 euro care mi s a activat automat cu euro din cont, eu fiind in strainatate, foloseam creditul, acum nu mai pot primi apeluri nici sa efectuez, nici internetul.

problema este ca nu o pot dezactiva nici din myorange nici de la ramura *100# deoarece scrie ca nu am nici o optiune activa, iar pe chat sau serv. Clienti abia de reusesc sa dau de ei, ma puteti ajuta? Multumesc 

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Ciprian,

*100# din cate stiu nu functioneaza in roaming. Deci varianta asta nu cred ca o sa te ajute. Se pare ca este disponibil si in roaming.

Cu toate astea, din aplicatia My Orange > Altele > Tarife si Optiuni, ar trebui sa poti dezactiva o optiune recurenta. Sa inteleg ca la tine nu apare nimic in acea sectiune? Sau nu apare nicio optiune activa? Poti sa pui un screenshot cumva?

Pentru contact, mai poti folosi si chat-ul Djingo (de pe un laptop/pc). Dar atentie ca vei pute sa fii transferat la un operator uman numai daca esti in timpul programului (de luni pana vineri, orele 08:00-20:00, ora Romaniei).

Cu toate astea, daca esti in timpul programului, pentru transfer la operator, trebuie doar sa scrii “transfer operator”.

Mult succes! Sa ne spui daca ai reusit asa.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Ciprian7: Dacă din roaming nu mai poți utiliza extraopțiuni (fiind de mai mult de 2 luni în roaming), atunci încarci cu credit cât să poți activa roamingul, chiar cu dezactivarea opțiunii de 6euro. Ulterior cu roaming activat vei avea acces din nou la apeluri/date mobile tarifate din credit. *100# este disponibil în roaming. Acesta sau alte numere valabile în roaming le regăsești aici. Succes.

teacher_
#StarMember

Salut! @Ciprian7 , îți dau o sugestie. Conecteaza-te la un wi-fi local, intra în aplicația My Orange, la Altele (dreapta jos), apoi Tarife și Opțiuni, (atașez screen shot)

Screenshot_20230406_163220.jpg

și vezi ce opțiuni ai active. E clar că nu mai ai ce face acum, mai ales dacă ești plecat. Pot sa îți sugerez sa îți faci reîncărcare cu o opțiune de minim 12 euro cu resurse în roaming, sau sa reîncarci cu credit, care ți se va consuma pe măsura ce îți utilizezi resursele. Daca ai de gând să stai mai mult de 1 săptămână, prima variantă e cea mai recomandată. 

DanielaH
Moderator

Ciprian, s-a rezolvat situația?