anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema cu apelurile - Abonatul nu poate fi contactat

MironCristian
Începător
Buna,patesc des sa ma sune cineva si sa primeasca ABONATUL CONTACTAT ESTE OCUPAT sau NU POATE FI CONTACTAT,cand mie nu imi apare ca ma suna cineva si nici nu primesc vreun apel pierdut.Uneori cand raspund la telefon imi scrie APEL IN ASTEPTARE moment in care nu pot sa inchid apelul si care poate sa dureze doar cateva secunde si sa se faca legatura convorbirii sau sa ramana asa timp de vreo 10 secunde dupa care sa inchida singur si in telefon sa apara apel nepreluat.Sa fie de la retea sau de la telefon?
Cum as putea sa vad istoricul apelurilor?
5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Este cel mai probabil de la semnal. Daca pe partea apelantului, totul este ok, si e semnal ca lumea, inseamna ca problema e la tine. Ia legatura cu departamentul relatii clienti prin apel la 300, pe chat-ul Djingo, sau pe mail, si fa o sesizare. Nu uita sa mentionezi locatia in care se intampla problema, daca se intampla in interior sau/si afara, daca esti pe 3G/4G etc, si sa ceri si un nr de sesizare. Alternativ, daca esti pe 4G, poti seta telefonul pe 3G si vezi daca se mai intampla problema. Daca esti pe 3G, poti incerca pe 4G, si tot asa. Semnal ai? Cel putin vizual. Daca nu, atunci problema e clara.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Miron Cristian, bun venit in Comunitate!!! Probabil că nu ai semnal atunci când ești sunat și apelantul primește mesajul că ești ocupat sau nu poți fi contactat, așa că, dacă nu ai activată mesageria vocală, nu poți vedea că ai fost apelat cât telefonul tău a fost indisponibil. La fel cu apelul in așteptare...ești într-o zonă cu semnalul instabil, ba ai semnal, ba nu-l ai și telefonul tot caută semnalul.

teacher_
#StarMember
Salut! Ai cumva Samsung S9 sau S10? Soția mea are aceleași probleme uneori, nu reușește să răspundă la apel, și nici să apeleze.... Am înțeles că este din cauza locului de munca, deci daca lucrezi la birou unde sunt interferențe, asta s-ar putea sa fie problema.

FLo1
#StarMember
@MironCristian: Ca soluții, fără multă filosofie, e simplu: rețeaua #1 îți asigură semnalul outdoor. Indoor e problema ta, și norocul lor. Vrei să nu pierzi nici un apel? Activează-ți mesageria vocslă. E simplu. Despre aspectul cu "apel în așteptare" povestea nu clară: apelul tău este în așteptare sau un apel primit? Presupun că te referi la apel primit. În funcție de "performanțele" telefonului, gestionarea și manevrarea aplicațiilor, chiar și cea de apelare, e mai ok. Atât timp cât aparecă ești apelat, rețeaua nu e șuntată.

DanielaH
Moderator
@MironCristian, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat problema?