anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare orange-vodafone-orange

Paula1606
Junior
Bună am un număr de telefon care a fost portat la vodafone deoarece semnalul pentru orange nu era ok în zona în care ma aflu.copii mei au trimis mesaj din joaca la diferite persoane și numărul mi-a fost suspendat de către Vodafone pe motiv de abuz/infracțiune nu știu cum se numește și pur și simplu ma rog de ei de vre-o 3 ani de zile sa dea drumu la numărul respectiv și nu doresc.intrebarea mea este se poate sa revin la orange cu respectivul număr?
Sau dacă as vrea sa îl fac abonament la Orange i-as motiva sa ma porteze la Orange înapoi sau ar merge și preparate?dacă este cineva pe aici și ma poate ajuta cu un sfat.am nevoie de numărul acela ca de aer...multumesc
23 Răspunsuri 23

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cum să nu se poată? Ideea este să nu mai ai obligații la Vodafone.

Ai detalii despre cum sa faci aici:

https://www.orange.ro/help/cum-imi-pot-porta-numarul-de-abonament-in-reteaua-orange-15448

Ai și un topic aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/procedura-de-portare-%C3%AEn-re%C8%9Beaua-orange/m-p/1306

Baftă! 

dragosbrm
Explorator entuziast

hei!

mai ai perioada contractuala la vodafone? cum adica au blocat numărul? nu se mai pot face apeluri dar poti primi?

 

Nu e despre perioada contractuală. Acela nu este un impediment. Cred că numărul este pe PPY (cel puțin acolo a fost încadrat topicul).

Nu a fost prin contract nr a fost la lib

Numărul nu mai este activ de 3 ani nu se poate suna de pe el și nici nu se poate primi apel

匿名
Junior entuziast

De ce nu încerci să îți faci un abonament la Vodafone ca sa îi motivezi să rezolve situația.

Am încercat și zic ca v-or face abonament ,ma  v-or contacta doar minciuni

dragosbrm
Explorator entuziast

Numărul probabil nu a mai fost incărcat și acum ori este disponibil pentru a reintra pe piață, ori il are altcineva. 

  1. Intră pe site-ul portabilitate.ro si introdu numărul pentru a afla in ce retea se află in momentul ACTUAL numărul respectiv in acest moment. Degeaba tot încerci la Vodafone dacă ei nu mai au numărul.
  2. Apoi mergi la un orange shop sau suni dacă numărul s-a reintors in retea ( de obicei asa se intampla)  sau daca inca e la vodafone mergi direct într-un magazin.
  3. In ambele cazuri pentru a recupera numărul trebuie să iti activeze abonament cu număr preferențial sau cartelă reincarcabila dar nimeni nu are interesul asta (target abonamente) decat daca gasesti pe cineva de treaba să te ajute.

Dacă rezolvi ceva, tine-ne la curent!

Zi faină!

 

Am verificat și nr se afla tot în vodafone ...am fost contactata de Orange și mi s-a spus ca dacă nr nu mai este utilizabil adică nu se poate folosi nu pot face nici o mișcare...sunt la mana vodafone 

FLo1
#StarMember

@Paula1606: Bun venit în Comunitate. Numărul blocat mai este activ și utilizabil? Pentru că un număr dacă nu este activ NU poate fi portat. Ar fi utile câteva detalii în acest sens, adică dacă numărul mai poate fi utilizat în acest moment. O seară plăcută. 

Nr nu mai este activ.

De la vodafone ma mint ca îmi da drumu la cartela adică o fac activa ,utilizabila și ca ma duc în magazin și îmi fac o clona de cartela fără nici o problema....dar doar minciuni de 3 ani ...nu au activat-o nici cum

Paula, problema este că numărul nu mai este activ de ani de zile, iar un număr neactivat este ca pierdut. Fiind PrePay, încearcă într-un magazin (Shop Vodafone) dacă poți prin încărcarea prepay-ului să activezi numărul. Posibil să ți se pretindă să faci abonament pentru activarea numărului (dacă nu este alocat încă altei persoane). Acum depinde de importanța numărului pentru tine și dacă merită efortul respectiv. Sper să reușești. 

Buna @Paula1606

Bun venit in comunitatea Orange! Chiar daca vrei sa te portezi la Orange nu o sa poți pana cand numărul nu devine activ, in acest sens va trebui sa rezolvi problema cu Vodafone. Daca situația persista de atâta timp e posibil sa nu se mai poată face nimic. 

Asa cred si eu și asa spune toată lumea