anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiunea 5E credit cu minute valabila 30 zile nu va mai fi disponibila pt activare/ reincarcare

neo
Junior entuziast

Buna ziua,

Am primit mesajul de la Orange :

"Din 30 August, optiunea 5 euro credit cu minute,valabila 30 zile nu va mai fi disponibila pt activare/reincarcare.Daca vreis a fol optiunea dupa aceasta data,intra in MyOrange pana pe 29 august si opteaza pt reactivare lunara automata"

Nu prea inteleg mesajul, la ce se refera?  Dispare optiunea 5 euro din myorange  iar daca vreau sa o pastrez trebuie sa platesc in avans pt ca ei sa o activeze lunar? In toata fam toti avem cartele de 5 euro, numai pe un telef s-a primit mesajul si nu este cel principal (cu care s-a facut contul initial, este un nr atasat ulterior ).Iar incarcarea se facea din myorange,direct cu minute,cardul si primeam resursele.

Am cautat ceva informatii in myorange dar nu am gasit mare lucru , doar pe undeva la intrebari "cat e valabila oferta?-raspunsul : pana pe 29 august" In rest nimic altceva. 

26 Răspunsuri 26

FLo1
#StarMember

Este o simplă informare despre eliminarea din lista de oferte a opțiunii de 5€ cu valabilitate de 30zile. De altfel, opțiunea de 5€ cu valabilitate 28de zile există și acum în listă. Nu este Yoxo implicat aici, este doar despre prepay. Numai bine.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Cum ar fi trebuit sa sune mesajul:

"Din 30 August, optiunea 5 euro credit cu minute, valabila 30 zile, va avea valabilitate 28 de zile."

Reactivarea se face din My Orange.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Opțiunile de 5 euro credit exista de foarte mulți ani, de exemplu și in anul 2010 existau oferte de 5 euro bine cu alte beneficii.  Precis se urmărește creșterea pragului, opțiuni de la 6 euro in sus. 
Pe mine nu ma afectează, numai folosesc prepay din anul 2007

Kiki1
Începător

Nu-i problema, ne mutam in alta retea pana-si revin baietii de la orange

 

traian_al
Începător

Nu am găsit unde în aplicație să dau reactivare 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Problema e doar de valabilitate. Activarea/dezactivarea se pot face din aplicatia My Orange > Altele > Tarife si optiuni. Dar momentan cel mai probabil nu vei avea nimic de reactivat, pentru ca optiunea e deja activa. Deci, eventual dupa ce expira optiunea sa intri sa o reactivezi, si cel mai probabil vei avea doar 28 de zile valabilitate.

Optiunea de "Reactivare lunara automata" nu pare sa existe in My Orange.

Client Orange

Stefan198
Începător

Pai da, dom'le, ca daca scurteaza perioada la 28 de zile, fac un an sa aiba 13 luni. practic, platesti o luna in plus in fiecare an. Foame de bani pana la urma si magarie. Eu nu primesc a 13-a luna de lucru pentru ca am muncit 12...tehnici de marketing si brainwash......bravo Orange...sunteti destepti!

O întrebare pentru un prieten: 12 reîncărcări x 30 de zile = 360 zile, nu 365/366. Pentru restul de zile ce se întâmplă? Nu reîncarci a 13-a oară? Plus că activarea extraoptiunii nu este în aceeași zi (data) a lunii. 

Nu cred ca m-am facut inteles. Eu ziceam ca ei au redus perioada in care tu ai activ creditul, de la 30 de zile la 28 de zile. Daca faci asta x 12 iti da 336 de zile. Asta inseamna ca platesti un an care are 13 luni...:). Ar fi bine daca ar fi doar 5-6 zile, ca amani sa incarci dar cand ai o luna adunata in total....cam greu sa ocolesti....

Amâni, amâni, dar nu-ți "ciupește" din valabilitatea noi reîncărcări? Întreb doar. E doar o chestie psihologică, din punctul meu de vedere. 

Nu am incercat sa fac asta doar am observat ca daca pana in August primeam mesajul cu reincarcare cum ca imi expira optiunea in 15, acum primesc ca imi expira in 8, adica o saptamana deja s-a dus in 5 luni 'ish... In fine, nu cred ca avem ce face, oricum, smart move..

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Eu inca am optiunea asta activa. 🙂 Nu am aceleasi beneficii si aceleasi bonusuri cum au cei care au activat noua oferta, dar in schimb am 30 de zile. 🙂 Singura chestie pe care trebuia s-o faci era sa pastrezi optiunea activa. Daca e inca activa, se pastreaza si se reactiveaza ca si pana acum. Daca ai dezactivat-o, n-o mai poti reactiva. Poti doar sa alegi una dintre optiunile noi (cu bonus mai mare dar cu valabilitate mai mica).

Client Orange