anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiunea 5E credit cu minute valabila 30 zile nu va mai fi disponibila pt activare/ reincarcare

neo
Junior entuziast

Buna ziua,

Am primit mesajul de la Orange :

"Din 30 August, optiunea 5 euro credit cu minute,valabila 30 zile nu va mai fi disponibila pt activare/reincarcare.Daca vreis a fol optiunea dupa aceasta data,intra in MyOrange pana pe 29 august si opteaza pt reactivare lunara automata"

Nu prea inteleg mesajul, la ce se refera?  Dispare optiunea 5 euro din myorange  iar daca vreau sa o pastrez trebuie sa platesc in avans pt ca ei sa o activeze lunar? In toata fam toti avem cartele de 5 euro, numai pe un telef s-a primit mesajul si nu este cel principal (cu care s-a facut contul initial, este un nr atasat ulterior ).Iar incarcarea se facea din myorange,direct cu minute,cardul si primeam resursele.

Am cautat ceva informatii in myorange dar nu am gasit mare lucru , doar pe undeva la intrebari "cat e valabila oferta?-raspunsul : pana pe 29 august" In rest nimic altceva. 

26 Răspunsuri 26

S1402
Începător

Orange, încearcă să forțeze clienții către un  abonament mascat. Vedem după 29 august... e mare foamea 🙂

Ar trebui sa plecam in masa de la ei, daca voiam abonament ramaneam la vodafone

Și Vodafone prevăd ca va face la fel... 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil se va scoate sau se va putea reactiva doar din My Orange și te va trimite către abonamente , opțiuni mai mari sau Yoxo.

 

 

neo
Junior entuziast

Nu au zis nimic pe site-ul lor, despre desfiintare.In myOrange nu e specificat nimic, nici nu exista vreo optiune  in contul orange de a alege reactivare automata; nici macar sa vad dspre ce e vorba. Macar aia de la digi au anuntat cu 3 luni inainte ca se desfiinteaza toate cartelele la 1 oct.

vladut12am
Cunoscător certificat

Reactivarea automată a opțiunii poate fi efectuată doar de pe un număr postpaid (cu abonament ORO), creditul reîncărcat pentru numărul prepay ales apărând lunar pe factură. 

Așadar, doar dacă ai pe cineva cunoscut care este abonat, poate să îți activeze recurența lunară a opțiunii dorite pe numărul tău, în acest caz fiind cea de 5 euro cu valabilitate de 30 zile. Altfel, nu merge.

Se poate face si fara abonament. Doar ca plata trebuie facuta manual, in fiecare luna, inainte de reactivarea optiunii. Saau, incarci cu mai mult credit, si isi ia automat, la data scadenta 🙂 Cu mentiunea ca, in cazul asta, pentru orice nu e inclus in optiune (de exemplu MMS, apeluri internationale pentru prefixe care nu sunt acoperite de minutele incluse in optiune)...vei plati din credit. Deci, trebuie un pic de atentie din punctul asta de vedere. Daca n-ai credit, n-ai nicio grija pentru ca nu are ce sa taxeze. Dar daca ai...exista situatii in care poti sa uiti ca il ai si sa te taxeze din credit.

Client Orange

vladut12am
Cunoscător certificat

Într-adevăr, așa este, @arsradu.

Dar, trebuie să ai întotdeauna grijă că există suficient credit înainte de ziua reactivării opțiunii. Așadar, încă un stres pe cap.

Uite, de exemplu, VDF are de ceva timp opțiunea de 8 euro cu reactivare lunară automată, având net nelimitat, și nu este nevoie ca recurența ei să se facă de pe un abonament ca în cazul ORO.

Poate să facă ceva asemănător și ORO pentru Prepay.

Valabilitatea e problema în discuție, nu resursele. Cu o pinatã lunară am net nelimitat asigurat, deci nu e problema resurselor ci a valabilității opțiunii. 

vladut12am
Cunoscător certificat

Așa este, @FLo1.

Eu m-am referit în special la valabilitatea și recurența opțiunii, nu și la resursele disponibile.🙂

Dar, trebuie să menționez că la VDF nu este necesar să faci ceva în plus ca în cazul ORO ca să ai net nelimitat, ci doar să activezi opțiunea de 8 euro și atât.

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare, @neo!

În acel SMS pe care tocmai l-ai primit ți se precizează cât se poate de clar că opțiunea de 5 euro cu valabilitate de 30 zile va fi eliminată din portofoliul de oferte începând cu data de 30 august 2023.

Dacă dorești să o mai păstrezi, trebuie să activezi din aplicația My Orange reactivarea lunară automată a acestei opțiuni de pe un abonament clasic (cu perioadă minimă contractuală), de pe un abonament Yoxo fiind indisponibilă această facilitate, până pe 29 august 2023.

neo
Junior entuziast

 Era neclar pt ca toti membrii fam avem prepay de 5 euro,mesajul a venit doar pe telf bunicului care nu fol net si mesagerie.Iar ca sa fac un abonament doar sa incarc cartele, nu

vladut12am
Cunoscător certificat

Atunci ce să zic?

Pentru bunicul tău care nu folosește deloc internetul, având un telefon clasic doar pentru apeluri, un abonament Yoxo la 9 lei/lună este alegerea perfectă.

În schimb, pentru ceilalți membri ai familiei, inclusiv pentru tine, cel la 19 lei/lună este potrivit din punctul meu de vedere.

Avantajul abonamentelor Yoxo spre deosebire de opțiunile PrePay îl reprezintă prețul fix, pentru că nu este în euro, ci în lei.

Și încă un lucru foarte fain este că poți administra mai multe numere cu abonamente Yoxo într-un singur cont. Foarte tare, nu?

Așadar, Orange are un portofoliu diversificat de oferte pentru toți, indiferent de buget.🙂