anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiune "cumpara Perioada activa prepay"

nigel
Explorator

Poate stie cineva,...  am gasit de curand pe contul Orange, optiunea " cumpara Perioada Activa", pana de curand cumparam la 60 de zile Credit de 7€ pana s-au strans peste 30 € in Credit-ul meu Prepay, acum am incarcat din nou cu 7 € s-a activat din nou nr. iar dupa am dat peste aceasta optiune ceva peste 2 € de a cumpara perioada activa.... nu m-am putut abtine si desi am activat din nou numarul am cumparat si pe cea de 2 €.... sper ca nu se suprapun cele doua " perioade active" si cea de 2 € intra dupa cele 60 de zile de activitate datorate acelor 7 €. 

Si inca ceva, cand cumperi acea perioada activa de 2 €, sper ca iti iau banii din Creditul Prepay si nu trebuie sa incarci extra 2 €, mai ales ca Creditul nefolosit e destul de plin... 

 

Merci

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut nigel,

Daca nu folosesti numarul (altfel, banuiesc ca ai fi activat o optiune cu resurse din acel credit), nu are rost sa incarci cu nimic. Numarul intra automat in perioada de gratie, timp de un an. Ca sa pastrezi numarul, si sa poti sa primesti apeluri/SMS, e suficient sa incarci o data pe an.

Ai aici mai multe detalii referitoare la perioada de activitate si perioada de gratie.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@nigel: Ai nevoie cu un anumit scop de menținerea contului activ, deși nu-l utilizezi? Sunt anumite operații care nu se pot efectua cu un cont în perioada de grație. De aceea ar fi utilă o clarificare în acest sens. Doar astfel vom cunoște cu ce sfat să te ajutăm. 

Da am nevoie, il folosesc doar in EU cand sunt sunat pe el, sau mai sun eu de pe acest numar, si cum telefonez totusi putzin sau cu astfel de numere de romania se poate telefona ieftin pe minut din acesti 7 € pe 60 de zile folosesc poate 2 €, dupa cele 60 de zile nu mai pot fi apelat si nici nu mai pot apela asa ca se tot umfla creditul meu la fiecare 60 de zile cu 5 €, am deja vreo 35 € in Credit. 

@nigel: Dacă nu ai nevoie de număr în roaming, atunci poți primi apeluri/SMS și cu numărul în perioadă de grație. Dar atât timp cât ai nevoie de CREDIT activ permanent, atunci alternativele sunt limitate. Ești singurul care cunoaște scopul, durata și utilizarea destinată numărului respectiv. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ca sa folosesti serviciile pentru a apela/trafic de net/sms (local sau in roaming), ai nevoie credit in perioada de valabilitate. Deci, daca nu folosesti mereu sau suficient de mult din acele resurse, astfel incat sa justifice activarea unei optiuni lunare cu resurse incluse, solutia gasita de tine cred ca este si cea mai rentabila pentru cazul asta.

Client Orange