anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi s-a activat o opțiune gresita

duumi_w
Începător
Salutari mi s-a activat o opțiune de 6 euro doar cu net adica nu pot suna, pot sa fac ceva in privința asta sau trebuie sa reincarc iar pentru minute...
3 Răspunsuri 3

rafa_helper
Maestru
Salut @duumi.w, ‏‏‎ ‎ Daca nu ai consumat din traficul de internet inclus in oferta de 6 euro, poți încerca sa trimiți un SMS gratuit la 321 cu textul CREDIT pentru a vedea daca primești creditul înapoi. Daca nu se întâmpla nimic, suna la 300 si vezi daca te poate ajuta cineva. Nu iți pot garanta ca vei putea activa o alta opțiune, cel mai probabil va fi nevoie sa reîncarci din nou cartela. ‏‏‎ ‎ Noaptea apelul la 300 este taxabil daca vrei sa vorbești cu un operator sau poți aștepta pana mâine dimineața când apelul va fi gratuit după ora 8:00. Mai multe detalii despre cum poți contacta orange găsești aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest răspuns sau oricare altu oferit de colegii mei nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Vio73
Campion certificat
Salutare Dacă nu ai consumat din creditul respectiv, te sfătuiesc să iei legătura cu un operatot prin Chat Djingo sau la 300, după ora 8 și să-i spui ce dorești. Mai sunt topicuri în Comunitate asemănătoare: https://comunitate.orange.ro/questions/2476078-reincarcare-gresita sau: https://comunitate.orange.ro/questions/2454097-greseala-activare-optiune-online Sper să se poate face ceva în cazul tău, altfel va fi nevoie să reîncarci. Baftă!

rafa_helper
Maestru
@duumi.w, poți sa ne spui ce ai rezolvat?