anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai exista SIM gratuit ORANGE prepay?

Anca07
#StarMember
Acum ceva timp in urma, pe site-ul ORANGE, aveai posibilitatea de a comanda un SIM gratuit.

Mai exista aceasta optiune? Am rasfoit tot site-ul ORANGE si am gasit subiectul arhivat, ceea ce m-a dus cu gandul la faptul ca nu se mai poate comada un SIM gratuit.
Daca nu mai exista aceasta posibilitate, stiti cumva daca se mai poate lua de undeva un SIM prepay cu un numar alocat, cu sau fara credit?
As aprecia sa primesc raspunsuri in cunostinta de cauza si nu copiate de pe diverse site-uri la un simplu search pe google (am facut si eu acest lucru) 🙂
Multumesc frumos!
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Buna Anca07, ‏‏‎ ‎ Cartela cu 0 euro credit si numar alocat sau cartela sim gratuita poti gasi doar in magazinele alimentare partenere Orange. Pe site-ul Orange o sa gasesti urmatoarea informatie asa cum a mentionat si Jay: "Cartela SIM Orange PrePay cu 0 E credit poate fi obtinuta gratuit de la partenerii Orange." Parteneri Orange sunt magazinele Orange Store sau EuroGSM daca mai exista. Daca o sa mergi in aceste magazine nu vei gasi cartela cu 0 euro credit, e posibil ca angajatii sa nu stie de existenta ei. Acum 2 luni am inceput sa caut aceasta cartela pentru ca voiam sa o incarc singur din contul de abonat, urmand sa activez o extraoptiune de roaming. Am cautat in tot orasul la parteneri Orange, ba chiar si smart shop si nu am gasit. Dupa aceasta experinta am facut o sesizare si am aflat ca aceste cartele se gasesc doar in magazinele alimentare partenere Orange asa ca am fost la un nonstop care avea un sticker cu Orange Prepay si am intrebat de aceasta cartela. Mai aveau doar 2 pe stoc, iar am luat-o una. In urma sesizarii a ramas ca informatia de mai sus va fi modificata pentru o mai buna comunicare. A trecut mai bine de o luna si e la fel. :( Sa ne spui daca ai reusit sa gasesti o astfel de cartela.

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

TheSpecialist
Maestru
Cu siguranță poți lua un SIM din orice Orange Shop sau Store. Din Shop sigur se poate, ultima data când am fost, acum vreo 2 săptămâni, chiar era un client care cerea unul pt copil sau ceva de genul. Cartele gratuite se mai dau pe la diverse festivaluri unde Orange este partener.

Jay
Campion certificat
Eu am facut o simulare online, acum aproximativ o lună, de prelungire abonamente, cu telefon si, la fiecare primeam o cartela cadou.. Am vreo 7 cartele de acest gen, cred, dar, sigur nu mai sunt valabile.. nu le-am folosit niciodată.. Cu bani, nu vad de ce nu s-ar putea achiziționa din orice shop o cartela prepay cu număr.. Din punctul meu de vedere ar trebui să aibă o listă disponibilă, de numere si pentru cei care nu vor abonament.. Later edit.. https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/ Conform informației din link, poti obtine de la orice partener Orange o cartela cu număr, în mod gratuit, daca are credit "0" pe ea..

teacher_
#StarMember
Buna Anca. Din păcate, nu se mai pot comanda SIM gratuite. Poți beneficia de un SIM la portare sau la prelungire abonament daca soliciți asta, atât în shop cât și online (@The Special List, de acolo probabil ai auzit și tu solicitarea aceea pentru copil), sau la evenimentele sponsorizate de Orange.

Ascary
Campion certificat
SIM-ul primit cadou nu mai poate fi activat daca a trecut un an ? Care este termenul maxim in care poate fi activat?

Jay
Campion certificat
@Ascary.. pe unele dintre ele vad ca scrie ca trebuie activate in maxim 3 luni de la primire.. Dar, sunt destul de vechi încât sim-urile sunt doar mari... nu sunt in varianta decupabila, pentru cazul in care ai nevoie de micro..

Ascary
Campion certificat
Asta n-ar fi o problema,ori le decupezi manual,ori după activarea numărului (daca se poate) soliciți un nano SIM in magazin. Am și eu vreo două SIM-uri prin sertar,unul are vreo doi ani și unul un an și chiar mă gândeam zilele astea că lui soacră-mea ii trebuie și un SIM daca tot i-am luat telefon. Am zis să merg joi în OrangeShop sa cer un SIM ,dar am văzut topicul in noaptea asta și am zis sa pun o intrebare 🙂

Vio73
#StarMember
Nu am văzut să se dea prin Shop sau alte locuri sim-uri gratuite. Poate pe la spectacole, la prelungirea unui abonament cu achiziție de telefon, etc.

Anonim
Neaplicabil
Bună, eu am văzut că poți primi SIM gratuit Orange în magazinele alimentare La Doi Pași.

Vio73
#StarMember
Poate în zona ta e altă situație, dar la mine nu se găsesc prepay-uri gratuite în acele magazine.

Anonim
Neaplicabil
Eu am văzut în mai multe magazine, probabil le distribuie un partener Orange. Am mai văzut cartele SIM gratuite și de la Telekom sau Vodafone.

Ascary
Campion certificat
Au și ceva credit pe ele?

teacher_
#StarMember
Cred că sunt variante și cu credit, și fără. Pe de altă parte, daca nu au credit, când expiră? Că nu poate fi folosita la nesfârșit fără. Au probabil un număr de euro valabil 30 de zile

Anonim
Neaplicabil
Cele pe care le-am văzut eu NU aveau credit.

Jay
Campion certificat
Cartela care are credit "0" trebuie activata, prin reincarcare, in maxim 7 zile de la momentul introducerii in telefon.. sunt mai multe informatii in linkul postat la primul raspuns pe care l-am dat la intrebare..