anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folosirea minutelor incluse in optiunea 14€ roaming

DGS
Începător
Am activata optiunea 14€ roaming dar nu pot suna in USA cu toate ca am minute disponibile
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Salut! Optiunea de 14 euro iti da acces la roaming si alte tari decat SEE, adica tu fiind in acele tari sa poti suna. Minutele internationale pe care le ai incluse sunt valabile doar catre numere mobile din spatiul SEE, nu ca sa suni in America. Am atasat o captura cu informatii legate de optiunea de 14 euro.. minutele incluse in oferta NU sunt pentru SUA. Cele 600 de minute internationale sunt valabile doar pe mobil UE si au si ele exceptii, pe cate le gasesti aici https://www.orange.ro/prefixe/#prepay Tarifele pentru SUA le gaseti aici, dar trebuie sa cauti "Statele Unite ale Americii" in spatiul unde scrie selecteaza tara.. https://www.orange.ro/servicii/apeluri-internationale/# Pentru alte informatii mai poti vizualiza paginile legate de prepay.. https://www.orange.ro/prepay/

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Cum zicea si Jay, tu ai minute de folosit IN SUA (in roaming), nu din Romania, de sunat in SUA. Cu toate astea, am gasit o optiune care pare sa ofere 10 minute de apeluri internationale inclusiv pentru SUA, la 1.5 Euro. Se activeaza trimitand textul "INT" la 321. Acuma, nu mi-e foarte clar daca trebuie sa ai o optiune activa, si asta e un fel de extraoptiune la extraoptiune. Dar nu am gasit nicio optiune cu minute incluse care sa specifice clar minute internationale SUA (fix si/sau mobil). Edit: am intrebat si eu la randul meu, si mi s-a spus ca acea optiune este independenta de celelalte. Deci, n-ar trebui sa fie nevoie de o optiune cu beneficii nationale, ca sa o poti activa pe asta.
Client Orange

delfinas
#StarMember
DGS, bun venit in Comunitate!!! Cum au scris si colegii. optiunea de 14 euro iti asigura folosirea celor 100 de minute daca esti in SUA, in roaming, nu daca vrei sa suni acolo. Minutele internationale sunt valabile doar in cazul tarilor SEE/UE.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Ceea ce mi se pare un pic ciudat, e ca pe pagina cu prefixe (https://www.orange.ro/prefixe/#prepay) zice asa: "Dacă ai o cartelă Orange PrePay: Poți folosi minutele internaționale către fix incluse în opțiuni pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din SUA și Canada și pentru apeluri către rețelele fixe din Uniunea Europeană, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din tabelul de mai jos și a zonelor ultraperiferice UE pentru care îți recomandăm să verifici tariful aici (https://www.orange.ro/servicii/apeluri-internationale/). " Eu din asta inteleg ca: 1. daca am o optiune cu minute internationale catre fix, si asta porneste de la optiunile de 5 Euro (fara roaming), pot sa folosesc acele minute si pentru SUA si Canada, atat pe fix, cat si pe mobil. 2. pot folosi aceleasi minute si pentru apeluri pe fix (doar fix) UE 3. NU pot folosi acele minute pentru: * Estonia, Letonia si Lituania, * zonele ultraperiferice ale UE * prefixele din tabelul respectiv. Pentru toate astea, o sa platesc la tarif standard. Deci, in mod normal (dar aparent nu pare sa se aplice si aici), orice optiune de minim 5 euro ar trebui sa ofere minute incluse pentru SUA si Canada. @Orange, informatia mai e de actualitate? Sau nu am inteles eu bine textul de mai sus? :) Pentru ca, daca da, nu mi-e foarte clar ce cauta acea optiune dedicata cu doar 10 minute incluse pentru SUA, la 1.5 Euro.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Din pacate tine doar de noi utilizatorii sa le comunicam ca informatiile sunt neactualizate pe site. Pacat ca aceste informatii te conving sa iei decizii costisitoare si ca pret si ca nervi!

Salut, arsradu!

Informatiile legate de modul de consum al resurselor pentru optiunile de minimum 5 euro sunt corecte. 🙂
In optiunea de 1.5 euro ai incluse 10 minute internationale catre fix si mobil in Uniunea Europeana, Republica Moldova, Canada, Turcia, Chinanu cat si SUA.

 

Foloseste minutele internationale catre fix incluse in optiuni pentru apeluri catre retelele fixe si mobile din SUA si Canada si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana, cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si a prefixelor de aici https://www.orange.ro/prefixe/index.html.
Minutele sau mesajele internationale catre mobil sunt disponibile pentru a apela numere din tari ale Uniunii Europene, cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si a prefixelor de aici https://www.orange.ro/prefixe/index.html.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Salut, Orange Assistant! :) Mersi frumos de info! Paaai, daca informatia cu privire la optiunile de min 5 euro e corecta…adica se pot folosi acele minute si pentru fix si mobil US si CA, atunci ai idee de ce DGS nu a putut sa sune cu optiunea lui de 14 euro…? Daca am vazut eu bine, ar trebui sa aiba 2000 de minute nationale si internationale catre fix (care ar trebui sa poata fi folosite si pentru US si CA). Ori imi scapa mie ceva, ooori problema e in alta parte. :)) Oricum, mersi frumos inca o data pentru raspuns.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@arsradu, pentru a răspunde la ultima ta întrebare ar trebui făcută o verificare punctuală a contului respectiv, răspunsul lui Orange Assistant fiind unul general. @DGS, ai încercat să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți?