anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare optiune și recuperare credit

Florin9825
Începător
Am dat reîncărcare credit că îmi trebuiau 6 euro pentru ceva și s-a activat optiunea de 6 euro peste alta opțiune activa, cum fac sa îmi dea creditul înapoi?
10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Salut. Trebuie sa dai mesaj cu textul CREDIT la 321, cu condiția să nu se fi consumat din creditul sau opțiunea încărcată. Daca nu merge, apelează serviciul clienți, la 321, sau prin chat Djingo din aplicația My Orange.

DanielaH
Moderator
@Florin9825, ai reușit să recuperezi creditul?

Meladina
Începător

Eu am incercat sa recuperez creditul pentru o optiune care s-a activat automat, pe o cartela veche. dar n-am reusit ...

Am trimis textul CREDIT la 321 dar n-a mers ...

 

Meladina
Începător

Se poate recupera creditul din contul Orange ???

 

Salut, @Meladina ! Dacă dorești dezactivarea opțiunii si recuperarea creditului, aceasta se poate face doar prin SMS la numărul 321 cu textul CREDIT, însă, dacă ai consumat din resursele extraopțiunii, recuperarea creditului nu mai este posibilă.

Meladina
Începător

Nu am consumat nimic ... dar nu merge !!! ... 

GeorgianaD
Moderator

Salut, @Meladina ! Când a fost făcută reîncărcarea? Ai reîncarcat recent și ulterior ai constatat că dorești dezactivarea opțiunii? 

Am reincarat pe 7 iulie 2023 de pe un abonament si mi-a activat automat o optiune pe care am uitat s-o dezactivez ( telefonul reincarcat e folosit mai rar ) ... Am trimis multe sms-uri la 321 cu textul " CREDIT " dar nu s-a dezactivat ... De fapt am reincarcat acel numar din greseala ( e un telefon mai vechi al surorii mele ...trebuia sa reincarc telefonul nou ) 

Vreau doar sa spun ca recuperarea creditului cu sms " CREDIT " la numarul 321 nu merge ... Atit !!!

 

GeorgianaD
Moderator

Salut! Serviciul nu îți funcționează deoarece cel mai probabil ai utilizat din resursele incluse în opțiune. Poti verifica prin apel gratuit la 333 resursele rămase din extraopțiune, iar în funcție de asta vezi ce resursă ai utilizat, ce nu ți-a permis recuperarea creditului.

NU AM UTILIZAT NIMIC !!! Am avut grija de asta ...