anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Demagnetizare cartela prepay

Virgil1
Junior

Mi s -a întâmplat ca la o cartela ce am folosit-o un timp mai îndelungat să îmi dea eroare telefonul ca și cum nu ar exista. Cum procedez să îmi iau același nr. de telefon deși este o cartela prepay. Multumesc frumos anticipat pt ajutor.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

,,Schimbarea cartelei SIM (furt, pierdere, schimbare format cartelă, deteriorare cauzată de client etc) - 1,92 € pentru orice plan tarifar, TVA inclus. Indiferent de motiv, poti solicita schimbarea gratuită a SIM-ului o dată în 24 de luni.

Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :

匿名
Junior entuziast

Buna,

Mergi într-un magazin Orange și cere schimbarea cartelei.

Bafta!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

O sa-ti raspund punctual la fiecare problema:

  1. cartelele SIM nu se demagnetizeaza. Nu sunt magnetice si nici magnetizabile in primul rand. Deci, nu se pot demagnetiza. Ceea ce se intampla, si ceea ce s-a intamplat in cazul tau, este ca a iesit din perioada de gratie si a devenit inactiva. De asemenea, se poate intampla sa se defecteze.
  2. atata timp cat cartela a iesit din perioada de gratie, nu mai poti solicita acelasi numar, decat daca el este inca disponibil (nu a fost realocat altcuiva), si daca esti dispus sa il treci pe abonament.

Daca ai nevoie neaparata de numarul asta, poti incerca si varianta asta, eventual cu un abonament cu perioada mai scurta. Daca nu, recomandarea mea ar fi sa nu-ti mai bati capul si sa iei un alt SIM cu numar.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Virgil1, s-a rezolvat problema? Era de la SIM sau de la perioada de grație? Te așteptăm să revii cu detalii noi și vești bune. În felul acesta vei fi de ajutor și pentru alți utilizatori aflați în aceeași situație. Mulțumim.