anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce Orange s-a zgârcit în ultima vreme cu internetul din opțiuni?

Mădălin
Cunoscător certificat
De ce credeți că Orange a devenit cea mai zgârcită "rețea" din Romania la internetul din opțiuni?
Nu exista nici un alt operator in Romania care sa ofere 5 GB la o opțiune de 5 euro .Cei 5 GB sunt consumați imediat pe Facebook dacă videoclipurile peste care treci dar nu le vizualizezi sunt pe autoplay.
Amintesc :
©Digi 2 euro -minute și net nelimitat timp de 3 luni
©Telekom minute și internet nelimitat cu 5 euro timp de 1 luna
©Vodafone nelimitat la 5 euro
©Orange 5 GB internet pe luna la opțiunea de 5 euro
48 Răspunsuri 48

Jay
Campion certificat
Fiecare furnizor are politica lui.. si fiecare compenseaza prin alte lucruri.. nu cred ca poti pune egal intre ei toti.. In cazul de fata, consider ca doar Vodafone constituie concurenta.. si ma indoieasc ca Vodafone are net nelimitat la 5€..

Vio73
#StarMember
Fiecare are propriul plan în funcție de investiții, numărul de clienți, etc. Sigur, ofertele pot părea cele mai slabe, dar Orange are acoperire, Volte, apel wi-fi, tehnologie esim și multe lucruri pe care nu le are oricine. Probabil că-și vor revizui și ei ofertele în perioada imediat următoare. Sunt convins că se va întâmpla asta!

Denn
Începător
Sustin punctul tau de vedere. Sunt pe abonament ,dar am si cartela pe care o incarc lunar cu optiunea de 5 e. Inainte aveam bonusuri care imi ajungeau si 5 luni, iar acum sunt super nemultumita si de abonament si de cartela. Sper sa tina cont de asta.

Ascary
Campion certificat
Orange nu tine pe nimeni cu forța. Cui nu-i place e liber sa plece in alta rețea. Nemulțumiți vor fi mereu,la orice operator. Critica este buna însă când văd că aproape toate întrebările și răspunsurile unui utilizator sunt împotriva Orange incep sa am semne de întrebare dacă membrul Comunității Orange este obiectiv.

Tina
Cunoscător certificat
Și eu am fost surprinsă când am reîncărcat o cartela cu 5 euro și nu am mai primit bonus, ba chiar a dispărut tot ce se adunase pana atunci. Motiv pentru care am trecut la opțiunea de 6 euro, unde netul este mai mult decât suficient. Nu a fost mare lucru, am plătit un euro in plus, dar am primit un bonus la abonament de 30 de Giga, plus 50 de Giga pe care sa ii transfer cuiva pe o cartela. Acum, ținând cont de calitatea/preț, sunt mulțumită. Evident, nu m-ar fi deranjat sa primesc toate acestea cu cinci euro. Nu știu la Vodafone cum este, dar la Digi, plătești 2 euro și calitatea e tot de atât. Mama mea are o astfel de cartela și este mulțumită, având in vedere ca o folosește pentru convorbiri pe Whatup. Nimic altceva. Fiind consum mic, nu ajunge sa i se micșoreze viteza. Dacă se micșorează viteza, convorbirile se întrerup. In plus, nu are semnal peste tot. Despre Telekom, știu ca a vrut soacra mea sa își ia opțiunea de 5 euro, abonament fără perioada contractuala, cu totul nelimitat, dar nu este chiar așa. Ajunsă in magazin i s-a spus ca ofertele sunt începând de la cinci euro dar ca pentru acești bani nu primește nelimitat. In fine , au zăpăcit-o de cap, încât a rămas cu același abonament cu câteva sute de minute de convorbire la vreo șapte euro, sau mai mult. Și asta doar pentru ca nu vrea sa renunțe la număr.

Miha_Z
#StarMember
Am avut abonamente si la Digi si cand a trecut perioada contractuala le-am inchis. Degeaba plateam putin si aveam resurse nelimitate, daca nu le puteam utiliza. De multe ori mi s-a intamplat sa nu am retea, sa nu pot fi sunata si nici suna. In acest caz ma ajuta faptul ca aveam resurse nelimitate?NU Deci eu prefer sa platesc mai mult,sa am mai putine resurse, dar sa am semnal.

Mădălin
Cunoscător certificat
Miha Z, ai dreptate lipsa semnalului este compensată cu resurse nelimitate. Nu am nimic cu Orange, doar că acum am descoperit comunitatea și aveam multe astfel de lucruri de spus și nu aveam cui. Întrebarea se adresa celor în cunoștință de cauză și mai ales celor ce lucrează la Orange și au acces la astfel de informații . Eu unul nu înțeleg tactica atât timp cât opțiunea de 5 euro era cea mai des cumpărată. In acest moment opțiunea de 6 euro are atașată că fiind cea mai des utilizata însă Orange nu a prezentat un grafic sa vedem și noi daca e adevărat.In acest moment , da , este cea mai des cumpărată fiindcă oferă resurse rezonabile însă ne întoarcem la întrebare : de ce ? Când totul era bine cu 5..

Vio73
#StarMember
Recunosc și eu că abonamentele Orange (și chiar la prepay) stau cam prost la cantitatea de net.

Miha_Z
#StarMember
Te inteleg, Madalin, si ai venit in comunitatea care trebuia. Aici putem dezbate atat plusurile cat si minusurile firmei Orange pentru a se putea lua masuri constructive pentru clienti. Probabil la reincarcarea cu 6 Euro primeau mai multe resurse decat la cea cu 5 Euro si clientilor li s-a parut a fi in avantaj. Nu mai am de 14 ani cartela, deci nu mai stiu exact cum stau lucrurile. In schimb, daca tu esti pe cartela ai acum avantajul la reincarcarea de 5 Euro o luna net nelimitat. In opinia mea e rentabila oferta.

Razvan
#StarMember
Orange a scumpit toate serviciile cu 1 euro, din luna aprilie, pe motiv de creșterea costurilor legate de OUG 114. Acum nu știu cât adevăr e din asta, însă și ceilalți au scumpit doar abonamentele, serviciul prepay a rămas la fel.

Vio73
#StarMember
Din păcate, cam toți le-au cam scumpit, sub o formă sau alta, dar la net, așa este, Orange e codaș. Aici mai este ceva de lucrat.

FaraUnID
Campion certificat
©Digi 2 euro minute și net nelimitat timp de 3 luni adica mult, prost si ieftin cu mentiunea ca Digi suprataxeaza roaming-ul. ©Telekom minute și internet nelimitat cu 5 euro timp de 1 luna cu mentiunea ca nu au profesionisti iar nelimitatul lor inseamna streaming video la 480p si o latime de banda de 1,5Mbps. Parca era pe youtube un clip cu inregistrarea unei convorbiri in care o fatuca de la relatii clienti Telekom explica unui abonat faptul ca abonamentul sau "nelimitat" a fost suspendat deoarece a vorbit mai mult de 24 de ore intr-o zi la telefon.... ©Vodafone nelimitat la 5 euro ar fi cam singura alternativa de luat in calcul in cazul in care renunti la servicii Orange ©Orange 5 GB internet pe luna la opțiunea de 5 euro + 1 LUNA INTERNET GRATUIT. Cam aceeasi treaba ca la Vodafone doar ca a fost impachetata putin altfel de catre Orange.

Mădălin
Cunoscător certificat
Faraunid - precizez că rețeaua Digi este exclusiv 3g 4g iar viteza de download reală acolo unde e 4g e suficientă pentru Kodi live tv . Eu folosesc Kodi pe mai multe device-uri iar de unele gen Samsung tab sunt dezamăgit că nu suporta acest soft . Când cade în 3g e groaznic ce-i drept...

FaraUnID
Campion certificat
Pe mine nu ma ajuta cu absolut nimic faptul ca am exclusiv 4G daca per ansamblu beneficiile sunt multe cantitativ, proaste calitativ, ieftine si mai sunt si suprataxat in roaming.