Și eu am fost surprinsă când am reîncărcat o cartela cu 5 euro și nu am mai primit bonus, ba chiar a dispărut tot ce se adunase pana atunci. Motiv pentru care am trecut la opțiunea de 6 euro, unde netul este mai mult decât suficient. Nu a fost mare lucru, am plătit un euro in plus, dar am primit un bonus la abonament de 30 de Giga, plus 50 de Giga pe care sa ii transfer cuiva pe o cartela. Acum, ținând cont de calitatea/preț, sunt mulțumită. Evident, nu m-ar fi deranjat sa primesc toate acestea cu cinci euro. Nu știu la Vodafone cum este, dar la Digi, plătești 2 euro și calitatea e tot de atât. Mama mea are o astfel de cartela și este mulțumită, având in vedere ca o folosește pentru convorbiri pe Whatup. Nimic altceva. Fiind consum mic, nu ajunge sa i se micșoreze viteza. Dacă se micșorează viteza, convorbirile se întrerup. In plus, nu are semnal peste tot.
Despre Telekom, știu ca a vrut soacra mea sa își ia opțiunea de 5 euro, abonament fără perioada contractuala, cu totul nelimitat, dar nu este chiar așa. Ajunsă in magazin i s-a spus ca ofertele sunt începând de la cinci euro dar ca pentru acești bani nu primește nelimitat. In fine , au zăpăcit-o de cap, încât a rămas cu același abonament cu câteva sute de minute de convorbire la vreo șapte euro, sau mai mult. Și asta doar pentru ca nu vrea sa renunțe la număr.