anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce opțiunile de 1, 3 și 4 EURO nu apar pe site-ul orange.ro?

sarighiol
Junior entuziast
De ce opțiunile de 1, 3 și 4 EURO și detaliile despre acestea nu apar pe site-ul orange.ro?
De ce aceste opțiuni sunt vizibile numai în My Orange? În aplicația My Orange pentru Android se văd detaliile acestor opțiuni, dar dacă ajungi la ele cu ajutorul unui browser din Windows, nu vezi nici un detaliu.
A trecut vremea când multe mărfuri se vindeau doar „pe sub tejghea”. Noi însă nu ne putem desprinde de acele vremuri...
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Opțiunile 1-4 euro sunt destinate exclusiv utilizatorilor My Orange (logați în cont) și clienților care merg în magazine.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Neaplicabil
In ceea ce priveste My Orange, interfata difera intre varianta afisata in aplicatie si varianta de browser PC. Dar...din cate pot sa vad eu, detaliile optiunilor alora de 1,3,4 EUR par sa fie afisate in ambele cazuri (in varianta de PC, e un buton de Mai Mult, nu foarte evident ca e buton, dar este acolo, in josul paginii). Acuma, de ce lipsesc din lista de optiuni de aici (https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/), asta nu mai stiu. Singurul motiv care imi vine minte este: pentru ca Orange vrea sa promoveze optiunile ceva mai mari...? :)) Ceea ce, din punct de vedere business, are sens. Sincer, nu stiu daca exista si un alt motiv. Dar daca stie cineva mai multe despre asta, mi-ar placea sa stiu si eu. :))

teacher_
#StarMember
Salut! Sa știi că mie îmi apar și pe Chrome. Nu sunt in contul meu, ci am ales pagina web....și apar și opțiunile pomenite de tine.

sarighiol
Junior entuziast
Eu menționam că opțiunile de 1, 3 și 4 euro nu apar deloc pe www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/ Iar pe MyAccount dacă intru cu PC Windows apare ceea ce se vede în prima imagine. Asta în timp ce la opțiunile mai scumpe apar și detalii, după cum se vede în a doua imagine.

Romeo_
Senior certificat
Credeam ca nu mai exista optiuni sub 5 €.Nu cred ca se vand ”sub tejghea” cum spui, ci poate se pot achizitona in anumite locuri, sunt vizibile doar pe pc...ceva de genu’ ;))

Razvan
#StarMember
Sunt promovate doar opțiunile cu resurse de date incluse.

sarighiol
Junior entuziast
Păi de ce? Nici mătușa mea nu folosește trafic de date mobile, nici vecinul, nici vecina de la etajul 2... acum îmi dau seama ce lungă e lista de persoane care folosesc telefonul mobil doar pentru apeluri și vor doar telefon cu taste, „nu de ăla care dai cu degetul”...

Razvan
#StarMember
Ca sa țină ARPU peste 5 euro/client și sa fie sustenabile serviciile, însă dacă s-ar promova EO mici, câți ar mai alege de minim 5 euro?

Vio73
#StarMember
Îmi apar opțiunile respective și mie:

Razvan
#StarMember
Apar în My Orange la toți, el vrea sa apară și pe pagina oficială Orange. Nici la Telekom nu apar pe site EO sub 5 euro și sunt destule.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Opțiunile 1-4 euro sunt destinate exclusiv utilizatorilor My Orange (logați în cont) și clienților care merg în magazine.

Vio73
#StarMember
Nu apar, pentru că se promovează cele mai scumpe și cu un conținut mai diversificat.

sarighiol
Junior entuziast
Da, așa este și la Telekom, sunt opțiuni la cartelă mai ieftine de 5 euro care nu sunt disponibile pentru toți, iar criteriile după care le ai sau nu disponibile pe numărul tău sunt știute numai de Dumnezeu și de șefii Telekom. Acesta însă este un exemplu care nu e demn de urmat de nimeni!

teacher_
#StarMember
Până la urmă cu opțiune de 1-4 euro încarci doar când ai maxima nevoie... Opțiunile cat de cat decente sunt de la 5 euro in sus. Un alt exemplu, opțiunea de 10 euro cu roaming este disponibila doar online, in magazine nu se poate efectua.

iuiu88
Cunoscător
Sa stii ca si eu m-am intrebat asta, cand imi incarcam cu 5 Euro credit si imi erau retrasi cativa centi din diverse motive, iar apoi mai imi trebuia un pic cat sa imi activez optiunea si nu gaseam cum sa reincarc cu mica diferenta .