anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum transfer credit către un prieten?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

S-a întâmplat ca unul dintre prietenii tăi să rămână fără credit? Știai că îl poți ajuta transferându-i până la 3 euro credit?

 

Uite ce trebuie facut:

  • Apelează *100#
  • Urmează pașii din meniu: 4 Credit si reincarcare/ 5 Reincarca alt cont PrePay / 1 Continua reincarcarea / 2 Transfer credit / 1 Continua / 2 Transfer Credit
  • Alege suma
  • Scrie numărul de telefon către care vrei să faci transferul.

La final vei primi un mesaj de confirmare.

 

Știați despre această opțiune? Ați folosit-o până acum?

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember
Sigur, eu știam. Am și aplicat-o de multe ori. Mulțumim!

Ciucuras
Cunoscător certificat
In trecut reincarcam telefonul de pe abonamentul meu. Acum exista posibilitatea de a efectua reincarcarea cartelei si din aplicatia orange money, introduci numarul de telefon si selectezi optiunile cu minute in functie de cati euro vrei incepand cu 5 euro, dar poti incarca si din aplicatia my orange

Ascary
Campion certificat
Mulțumim @Ciucuras. Cred că am trecut cu vederea peste aceasta posibilitate și nu am menționat-o la intrebarile puse despre serviciile Orange Money.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Da, este o posibila intrebare si buna pentru categoria Orange money pentru cei care nu stiu despre aceasta posibilitate.

Romeo_
Senior certificat
Acum reîncarc la nevoie prietenii prin aplicatia My Orange nu mai fac transfer

Bună ziua, cum pot să fac transfer de euro credit prepay

Vio73
#StarMember
Ia vezi pe aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-fac-un-transfer-de-credit-46 Succes!

FLo1
#StarMember
@claudiaionica2019: Ai apelat meniul*100# si sa urmezi pasii descrisi de MihaelaC in mesajul de inceput al topicului? Ai intampinat vreo problema la una din etapele (pasii) de urmat? Nu ai inteles ceva anume? Vrei sa transferi mai mult de 3 euro credit? Revino in Comunitate cu detalii.

Miha_Z
#StarMember
Cu multi ani in urma cand aveam PrePay foloseam aceasta metoda. De cand am abonament si cont My Orange mai fac reincarcari din aplicatie.

FLo1
#StarMember
Nu este chiar convenabil si o recomand doar in caz de ”avarie”. Motiv: restrictioneaza anumite libertati si drepturi, atat pentru cel care dă, dar și pentru cel care primește. Suficient ca... părere. Pentru detalii sunt mai bine de urmărit condițiile oficiale.