anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa dau de voi? Vreau sa fiu sunat Urgent!

Nicolae_8
Începător
Am fost taxat si nu a intrat creditul pe numarul meu. Am platit si nu a intrat creditul pe numat!
Vreau sa fiu sunat urgent.
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Buna! Ai aici variantele de contact.. este vorba despre raspunsul cu bifa Orange.. https://comunitate.orange.ro/questions/2144443-contacta-online-consultant-orange Mai gasesti informatii aici.. https://www.orange.ro/contact/ Ai primit sms-ul de confirnare ca ai incarcat cu optiune/credit?

Anca07
#StarMember
Poti sa ne dai mai multe detalii ce s-a intamplat? Ai reincarcat si nu ai primit creditul sau ce s-a intamplat? Aici e o comunitate a clientilor orange, unde ne ajutam intre noi. Nu suntem angajati orange si nici nu raspundem la comenzi ca cele din armata, fie ele si urgente. Te asteptam cu mai multe detalii. Uneori reincarcarea poate dura pana la cateva minute, si nu e cazul sa ne impacientam ci sa avem putina rabdare.

Vio73
#StarMember
Probabil că s-a produs o eroare pe undeva. După o discuție cu un operator, vei găsit probabil răspunsul la întrebarea ta. Succes!

FLo1
#StarMember
@Nicolae_8: Ai incercat vreo alternativa de contact a Serviciului Clienti? Ca program, poate iti este util acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2012186-interval-orar-acces-operator-serviciul-clienti Revino pentru nelamuriri sau status al solicitarii tale.