anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot afla vechimea cartelei prepay?

Dora_3
Începător
Cum pot afla cand a fost activata prima data cartela prepay?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Daca ai nevoie de aceasta informatie, o poti afla prin apel la Serviciul Clienti, la numarul 300 sau 0374300300. O zi buna!

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

TheSpecialist
Maestru
O cartela PrePay se activează la inițierea primul apel după introducerea SIM-ului în telefon. Dacă între timp nu ai șters registrul de apeluri sau nu ai schimbat SIM-ul în alt telefon, poți vedea data și ora când s-a efectuat primul apel.

FLo1
#StarMember
Informatia nu este relevanta, intrucat atat un numar de telefon cat si un SIM pot fi schimbate de "n" ori de la prima activare. Cu siguranta astfel de informatii privind un anumit istoric in retea exista disponibile la operatorul telecom, dar nu cred ca sunt publice.

Salut, Daca ai nevoie de aceasta informatie, o poti afla prin apel la Serviciul Clienti, la numarul 300 sau 0374300300. O zi buna!

TheSpecialist
Maestru
Ba este relevanta informația, dacă utilizatorul nu a scos SIM-ul de la prima utilizare, din telefon sau dacă nu a șters registrul de apeluri. Cu mențiunea asta, daca!

FLo1
#StarMember
@The Special List: In vremurile in care schimbam telefoanele ca pe imbracaminte (ca sa nu spun altceva), iar SIM-ul in ultimii ani a fost inlocuit la fel de des ca telefonul (fie pentru 4G sau 5G, fie pentru micro sau nano SIM). Si apoi ne intrebam "cand a fost activat prepay-ul...". Deci irelevant.

Fastfurios20
Junior entuziast
Buna ziua. Sunati la 300 sau mergeti intru-un Magazin Orange Shop cu un act de identitate. Pentru abonamente apare in My Orange cand a fost activat abonamentul. O zi buna!

FaraUnID
Campion certificat
Intr-o perioada se putea afla vehimea numarului de telefon fara a suna la serviciul clienti, prin interogare SelCare *100#. Era perioada cand, la prepay, se ofereau ceva bonificatii in functie de vechimea in retea. Nu stiu de ce au scos aceasta facilitate.

TheSpecialist
Maestru
Un My Orange ar rezolva problema, și multe altele, foarte ușor pt PrePay-uri.

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: Oferta PrePay este ca rochia unei femei: destul de lunga ca sa acopere subiectul, dar destul de scurta ca sa capteze atentia! In caz contrar exista riscul sa renunti definitiv la serviciul respectiv.

teacher_
#StarMember
Oare ai reușit să rezolvi ceva?