anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Consum credit inainte de activare automata optiune

mrm
Începător
in ultimele 2-3 luni am incarcat cu 6 euro, optiunea care se activeaza automat e de 5 euro. Fac asta pentru a avea extra credit pe cartela, mai platesc o parcare prin SMS sau altele. Faza e ca se consuma creditul inainte de a se activa optiunea automat.
3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut, Esti sigur ca acel consum nu e pentru ceva ce nu e inclus in optiune (de exemplu: SMS-uri la numere scurte, sau MMS-uri)? In mod normal, nu ar trebui sa se consume din credit, la optiunile cu activare automata. Eu n-am patit. Ceea ce se poate intampla, este ca trimiti de exemplu MMS-uri (orice nu e text de obicei va fi trimis ca MMS), fara sa-ti dai seama, care nu sunt incluse in extraoptiune, si te taxeaza la tarif standard. Verifica lista de convorbiri. Vezi ce anume iti intra pe credit. Tind sa cred ca problema nu e la reactivarea optiunii.
Client Orange

Anca07
#StarMember
Buna mrm, Ne poti spune in ce zona locuiesti? O alta posibilitate ar fi ca stai in apropierea unei granite, si cu cat te apropii mai mult, intra roaming-ul si esti taxat. Spun asta, pentru ca sunt si eu patita:)

DanielaH
Moderator
@mrm, s-a clarificat situația cu consumul? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.