anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot sa fac cu cei 15€ phone credit pe care ii am?

Psica182003
Începător
Daca regula mai nou ca sa cumperi un telefon online (la 6 incarcari de minim 6€) eu care am facut si o sa fac reincarcari de 5€ ... ce pot sa fac cu cei 15€ phone credit pe care ii am?
3 Răspunsuri 3

svetalex
Senior certificat
Cu bonusul Phone Credit poţi achiziţiona orice telefon din oferta comercială Orange doar în magazinul online Orange, la preţ standard, la care se aplică reducerea (se scade valoarea bonusului acumulat). Bonusul Phone credit acumulat se va pierde în cazul în care nu reîncarci lunar. Termenul maxim pentru reîncărcarea contului PrePay este sfârșitul lunii următoare ultimei reîncărcări. Fiecare bonus acumulat este valabil 24 de luni de la acordare. Dacă nu îl folosești, îl poți da unui prieten. Tu cum ți-ai fi dorit să utilizezi acest bonus? Poate cei de la Orange vor ține cont pentru viitoarele îmbunătățiri

DanielaH
Moderator
@Psica182003, ne bucurăm că faci parte din Comunitatea Orange. Dacă folosești bara de căutare "Caută în comunitate" din homepage și scrii acolo cuvântul "Phone Credit", vei găsi mai multe topicuri despre acest subiect. Sperăm să-ți fie de ajutor.

FaraUnID
Campion certificat
@Psica182003 La cum este programul Phone Credit in momentul de fata, creditul acumulat se poate utiliza EXCLUSIV in magazinul online si DOAR pentru achizitia de telefoane la pret standard. Exceptie fac unele modele promovate de ei si pentru care se ofera o extra reducere. Parca pentru Xiaomi Redmi 7A se acorda o extra reducere de 20 euro. Poti face un efort si sa reincarci cu 6 euro pentru a putea activa acel bonus. Stiu ca dupa o anumita perioada se bonusul se pierde daca nu este utilizat, si ar fi pacat. Spre exemplu, la cei 15 euro ai tai se mai poate adauda o extra reducere de 15 - 20 euro pentru anumite modele. Adica, per total o reducere de cca 35 euro. S-a tot adus in discutie posibilitatea utilizarii creditului acumulat in tot magazinul online nu doar pentru achizitia de telefoane, dar toate demersurile noastre au ramas in faza de "am notat si am transmis mai departe colegilor care se ocupa de asa ceva".