anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela orange PrePay nefunctionala

Adriana_Viorica
Începător
As dori sa va intreb ce se intampla cu cartela sotului, care este sofer pe comunitate? I am reincarcat o pe 17 mai si de 2 zile nu poate suna si nici eu nu il pot suna ca mi se inchide imediat apelul... Multumesc..
6 Răspunsuri 6

svetalex
Senior certificat
Salut! Te rugăm să ne ajuți cu mai multe detalii. Cartela este utilizată în România sau în Roaming? (utilizarea unui număr Orange în străinătate este condiționată de activarea roamingului. resursele (voce/date) vor putea fi folosite până în 60 de zile în Roaming) Doar ție ți se întâmplă să nu poți suna, sau toate numerele care îl apelează pățesc asta? Soțul poate vizualiza acel număr în My Orange?

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Poate fi vorba de politica de utilizare rezonabilă a resurselor în SEE. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828 Cu alte cuvinte, cartela sau abonamentul trebuie folosite mai mult în țară decât în roaming, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, după aproximativ 3 luni sunt neutilizabile în afară! Poate doar credit să primească și s-o folosească ! Îmi pare rău, dar astea sunt condițiile la toți operatorii! Soluția poate fi o cartelă de la un operator local, dacă se deplasează doar într-o anumită țară. Mai ai și aici un topic asemănător: https://comunitate.orange.ro/questions/2685161-merg-datele-sun-roaming Sper să-ți fie de folos!

Miha_Z
#StarMember
Daca a stat mai mult de 3 luni in strainatate si a primit si mesajul cu utiliare abuziva in spatiul european, va trebui sa-i incarci cu credit ca sa poata utiliza cartela. Poti incarca de maxim 3 ori cu optiunea de roaming si apoi e indicat sa pui credit. Ai mai multe informatii aici: https://www.orange.ro/roaming/prepay/

delfinas
#StarMember
Dar el mai are telefonul și numărul ăla? Ați putut lua legătura altfel cu el? Mă gândesc să nu i se fi furat telefonul. Unde e, mai exact, domnul, in ce țară?

teacher_
#StarMember
Salut! Și fratele meu este șofer, in Suedia, sta cam 2 luni plecat și 2-3 săptămâni maxim in țară. Îți recomand și ție (ca și fratelui meu, la momentul respectiv) să reîncarci cu credit, nu cu opțiune, și spune-i să folosească cat mai mult hotspot pentru resursele de internet.

DanielaH
Moderator
@Adriana Viorica, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii. Cartela PrePay care nu funcționează este în roaming? Dacă da, de cât timp? Cu ce opțiune a fost reîncărcată? Serviciul roaming este activ?