anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cât mă costă sa activez roaming în SUA?

Vali0229
Începător
Mă aflu în SUA si as vrea sa activez roamingul. Cam cat m-ar ajunge si ce optiuni as avea?
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
La prepay, ai o opțiune numită: Travel Data Extra Trafic inclus:50 MB Valabilitate: 7 zile, în țările: Arabia Saudită, Argentina, Australia, Canada, China, Elveția, Israel, Muntenegru, Peru, Qatar, Republica Dominicană, Rusia, Serbia, SUA, Thailanda, Turcia și Ucraina Pentru voce prepay: Go World Ai 60 de minute sau SMS în roaming Țări în care poți folosi opțiunea: Canada, China, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina și Statele Unite 9 euro credit https://www.orange.ro/roaming/prepay/voce-si-sms/index.html Pentru abonament: Opțiunea Go World Ai 60 de minute sau SMS incluse Țări în care poți folosi opțiunea: Canada, China, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina și Statele Unite Poți activa opțiunea oricând, dar plătești numai când te afli în roaming Opțiunea se declanșează automat la primul apel primit sau efectuat, precum și la primul SMS trimis. După consumarea minutelor și a mesajelor incluse opțiunea se reactivează automat. Costă 8,93 euro (TVA inclus) https://www.orange.ro/roaming/abonament/optiunea-go-world/index.html Internet abonament: Travel Data Extra Trafic inclus:50 MB Valabilitate: 7 zile, în țările: Arabia Saudită, Argentina, Australia, Canada, China, Elveția, Israel, Muntenegru, Peru, Qatar, Republica Dominicană, Rusia, Serbia, SUA, Thailanda, Turcia și Ucraina Costă 18 euro (TVA inclus) https://www.orange.ro/roaming/abonament/optiuni-travel-data/index.html Cum activez serviciul Roaming dacă nu sunt în țară? Dacă eşti deja în străinătate şi nu ai activă o opțiune cu acces roaming, poţi solicita activarea unei opţiuni cu roaming din contul tău My Orange: dacă ai suficient credit în cont - secţiunea Opțiuni şi tarife - modificare opţiuni dacă nu ai suficient credit în cont - secţiunea Reîncărcare PrePay - unde vei putea realiza reîncărcarea contului cu opţiunea de roaming pe care o doreşti Sau poți reîncărca direct cu opțiune cu roaming și pe Wi-Fi, plata cu cardul. O altă posibilitate este de a ruga un prieten din țară să reîncarce direct pe numărul tău o opțiune cu roaming, de pe un abonament Orange, la *100# sau cumpărând în magazin o reîncărcare cu opțiune pentru numărul tău. Detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668 Succes!

CostinelN
Explorator
Eu ma aflam in Italia si nu aveam roamingul activ. Chiar daca l-am activat in timp ce ma aflam in Italia, pana nu am intrat in tara telefonul nu a avut semnal. Desigur am incercat sa repornesc telefonul de multe ori... Sa ne tii la curent daca reusesti sa activezi roamingul si mai ales daca merge activat daca deja esti plecat din tara.

teacher_
#StarMember
Eu m-am trezit în Thailanda că nu am roaming activ....și am început să transpir, că nu pot suna acasă, până am văzut costurile. Astfel că am inceput sa caut wi-fi pe la hoteluri, restaurante, cam prin toate locurile, pentru că opțiunile de roaming sunt cu resurse extrem de mici, și nu apuci nici să zici doua vorbe, și gata. De internet nu mai zic, 50 MB este super mega putin, nu apuci nici să deschizi netul. Să sperăm că se vor îmbunătăți serviciile puțin. @Vali0229, îți urez succes in SUA, să cauți surse wi-fi, e singura soluție optimă, să îți încarci cu opțiunea de minute, ca sa poți suna acasă, sau daca tot nu îți convine la preț, ia o cartela locală și încearcă să o folosești daca ai nevoie de net. Repet, costurile la roaming in tari non UE sunt extrem de mari.

Razvan
#StarMember
12 Euro (plus TVA) la prepay, la abonament nu exista alternative. 100 minute/sms și 1Gb net e decent, fata de tarifele standard. https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

teacher_
#StarMember
@Razvan, uitasem de opțiunea asta. Credeam că opțiunea de 12 Euro e doar pentru SEE, acum am văzut că este valabilă în mai multe țări.

Vio73
#StarMember
@ Răzvan, Ai dreptate, nici eu nu m-am mai gândit la aia. Da, e cea mai bună variantă la prepay.

Razvan
#StarMember
Ar trebui și la abonamente sa existe ceva asemănător, încă un avantaj la prepay, ca tot s-a discutat pe topicul Orange Hot Summer.

DanielaH
Moderator
@Vali0229, ai activat serviciul de roaming? Ce opțiune ai ales pentru SUA? Revino în Comunitate și povestește-ne cum ai procedat. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție.