anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cât trebuie să aștept până să mi se activeze contul?

16161616
Începător
Am deja 3 ore de cand astept sa mi se activeze contul.Cat trebuie sa mai astept?(Exista vreun numar de telefon unde pot vorbi cu un operator sau trebuie sa ma deplasez maine pana la un sediu Orange)?
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Salut! Contul nu se activează automat, ci trece prin "mâinile" unui operator, care verifică datele. De regulă în maxim 24 de ore se validează. Probabil în cursul zilei de azi se va face validarea. Poți sta liniștit, nu trebuie sa mai vorbești cu nimeni. Important e sa fi completat corect toate datele cerute.

Vio73
#StarMember
Nu se activează automat. Probabil că în cursul zilei de astăzi îl vei avea. Succes!

Laura_cio
Senior
Modificările se efectuează in decursul a 24 ore. Mai așteaptă pana mâine, iar dacă nu se activează, poți din nou sa soliciți reactivarea contului. Numerele de apel către Serviciul Clienți sunt afișate in link-ul acesta: https://www.orange.ro/servicii/serviciul-clienti/

Razvan
#StarMember
Începând cu ora 9, ți se va procesa cererea, așa că pe parcursul zilei de astăzi vei primi un mesaj de activare a contului.

DanielaH
Moderator
@16161616, bine ai venit în Comunitate! Este vorba de o cartela PrePay? Ai reușit să te înregistrezi în rețea? Revino, te rog, cu mai multe detalii și spune-ne în cât timp s-a activat cartela. Mulțumim!

Neaplicabil
Salut, Contul tau se poate activa automat , mai exista si erori de sistem unde ajungi in pasul in care nu se mai intampla nimic. Contacteaza colegii din serviciul.clienti@orange.ro explica-le exact ce s-a intamplat si vei primi raspuns in 24 de ore si se va activa si contul !