anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii la reincarecare de peste 6 euro credit

Robby_s
Începător
Ar trebui sa nu mai fiti asa zgarciti (cei de la orange) si sa dati mai multe beneficii la reincarecare de peste 6 euro credit, nu mi se pare normal sa dea doar 7 gb la optiunea de internet, toti se vor muta la telekom sau vodafone daca veti continua si degeaba dati acum 30 de gb bonus ca nu e de ajuns pentru altii care isi incarca cu 8/10/12 euro cartela prepay
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Ai la dispoziție și opțiunea aceea ,,net la liber", prin care ți se dă net nelimitat timp de 30 de zile. Trebuie doar s-o activezi din My Orange. https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/servicii-5/internet-la-liber-timp-de-o-luna-cu-op%C5%A3iunile-orange-prepay-1114 Succes!

Jay
Campion certificat
Cei de la prepay au fost mereu în avantaj fata de abonamente si au primit mereu mai mult... Eu, cand aveam foarte putin net, fiind foarte mult timp la serviciu, ma conectam la wi-fi.. La reîncărcarea de 6 euro primesti 6 Gb + 30 gb bonus + 1 luna net nelimitat.. Dacă te intereseaza mai mult partea de net, poti dezactiva optiunea de minute si poti activa optiunea net 6 si ai 12 gb + 30 gb bonus + 1 luna nelimitat.. Pana in 3 septembrie poti profita de această oferta.. Găsești in link informatii.. https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#net

Razvan
#StarMember
Momentan e ok 6Gb +30 Gb bonus, însă or sa migreze mulți la Telekom din acest considerent.

Romeo_
Senior certificat
Robby’s,nu stiu cum e la vodafone sau telekom dar eu sunt multumit cu cati Gb se dau la prepay.Serviciul/timpul nu imi permite sa stau pe telefon sa reusesc sa ii consum,in zonele cu wifi ma cuplez la el,acasa am wifi,deci imi ajung.

Vio73
#StarMember
Corect! Plus că de aia e bine că ai de unde alege!

FaraUnID
Campion certificat
La optiunea de internet de 6 euro ai 12 GB de internet, nu 7 GB cum ai trecut tu acolo, la care se adauga bonus 30 GB + bonus 1 luna internet gratuit necontorizat. Daca reincarci de pe un abonament mai primesti 30 GB pe numarul de abonament de pe care s-a efectuat reincarcarea + 1,35 euro prin Orange Phone Credit. Asta inseamna ca in schimbul a 6 euro poti ajunge la 12 + 30 + 30 = 72 GB de inetrnet + 1 luna internet gratuit + 1,35 euro primiti inapoi sub forma de bonus Phone credit.