anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Asta e frauda pe fata

1010null
Începător
Am oferta si mi-a luat tot creditul, unde pot face o plangere?
7 euro s-au dus de aiurea.
FRAUDA ASTA ESTE FRAUDA
6 Răspunsuri 6

And04
Senior
Salutare, @1010null Despre ce oferta este vorba? Ati verificat ca nu cumva acel credit sa se fi transformat in optiune? Daca ati reincarcat cu credit si nu l-ati transformat in optiune, intr-adevar, acesta de consuma foarte repede. Am atasat mai jos o poza cu tarifele pentru apeluri, SMS-uri, internet. Cel mai avantajos este fie sa reincarcati direct cu optiune, fie cu credit si imediat sa activati o optiune folosind creditul respectiv.

1010null
Începător
Nu vad logica, odata ce ai o oferat activa. Cum pot face o plangere? Imi vreau creditul inapoi, repet! Nu are logica.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Despre ce oferta e vorba? Aveai credit si ti-ai activat o extraoptiune? Ai primit mesajul scris de confirmare ca s-a activat optiunea? Vorbim despre o cartela prepaid? Daca da, creditul inapoi, daca e o problema a Orange-ului, se poate obtine eventual printr-un apel la 300 in care sa explici situatia. 🙂 Tot acolo poti face si o plangere. Din cate stiu eu, singura varianta in care ar fi putut sa-ti ia din credit este daca acea "oferta" nu s-a activat. Daca de exemplu ai 6 euro credit, si-ti activezi o optiune de banii aia, dar pana se activeaza optiunea (si se primeste mesajul scris de confirmare) tu intri in credit, optiunea nu se mai poate activa, si incepe sa ia din credit. Inca nu mi-e foarte clar ce s-a intamplat in cazul tau, dar daca ce am scris mai sus suna cunoscut, atunci aia e problema. In general activarea unei optiuni n-ar trebui sa ia foarte mult timp, dar cum ziceam, nu mi-e foarte clar ce s-a intamplat in cazul tau.
Client Orange

Vrajitoarea
Cunoscător
Aveai o optiune care era inca activa si s-a consumat creditul pe care il aveai separat de acea oferta? Sigur nu a apucat sa expire optiunea initiala, adica daca verifici prin apel la 333 inca apare acea oferta activa? Pentru ca in acest caz, asa cum au explicat si mai sus, e posibil sa fi fost considerati doar ca si credit si atunci repede se duc, mai ales daca ai datele mobile deschise. Daca nu e asta, atunci pe ce s-au dus de fapt cei 7 euro? Ai fost doar in tara sau ai fost si in afara tarii/ zona de granita si s-ar fi putut activa roamingul? Sau nu s-au dus cumva pe ceva jocuri/ aplicatii sau apeluri in alte zone care nu sunt acoperite prin oferta?

delfinas
#StarMember
In afara de faptul ca frauda e o frauda, nu am inteles altceva! Poti sa explici mai detaliat despre ce oferta e vorba si de ce te consideri pacalit?

DanielaH
Moderator
@1010null, te așteptăm în continuare să ne oferi mai multe detalii despre situația ta ca să te putem ajuta.