anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am doua optiuni valabile simultan pe cartela prepay

Laur67
Începător

Din cauza functionarii defectuoase a aplicatiei lu' peste prajit, acum am doua optiuni valabile simultan. Niste persoane cu i.q. straniu, de la help center, nu au reusit sa anuleze o optiune. Ajutor!

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Laur,

Daca ai incarcat cu optiune, nu cu credit, intr-adevar nu prea ai ce face. Daca era incarcare cu credit, si optiune activata din credit, puteai sa dai un mesaj cu textul CREDIT (litere mari, obligatoriu), la 321, si teoretic trebuia sa-ti vina inapoi creditul (daca nu ai consumat din optiune). Din pacate, chestia asta nu se aplica la reincarcarile direct cu optiune.

Ceea ce poti sa faci este eventual sa dai un telefon la 300 si sa-i rogi daca pot cumva sa-ti restituie contravaloarea reincarcarii. Le explici care a fost situatia, si, in mod exceptional, cel mai probabil o sa se rezolve.

Mult succes! 🙂

Client Orange

Mulțumesc pentru răspuns. Nu partea financiară mă interesează ci aberația sistemului și imbecilitatea evidentă a celor care l-au proiectat și îl gestionează. Eu sunt abonat multiplu Vodafone și Digi, nici ăștia nu sunt mai breji, dar o cartelă pre-pay cu un plan pe o lună nu poate avea încă x planuri în perioada aia...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

La Vodafone mi se pare ca nu se poate, intr-adevar... Dar la Orange, se poate. Nu e un bug. E un "feature". :)) Let me explain.

Si da, stiu cum e, pentru ca si eu am avut aceeasi reactie acum multi ani cand am activat din greseala doua optiuni pe aceeasi perioada. 🙂

Ideea, in cazul asta, e sa-ti dea voie sa cumulezi beneficiile din ambele optiuni, pastrand (sau nu; le poti activa cand vrei tu, dar ideea e ca intervalele se pot suprapune) perioada de expirare.

De exemplu, in loc sa activezi o optiune de 10 euro, care sa-ti dea 1000 de minute internationale (e doar un exemplu), activezi doua optiuni de 5 euro, pe aceeasi perioada, fiecare cu cate 800 (din nou, doar un exemplu). Deci, per total, cu 10 euro primesti 1600 de minute.

Sau...daca cumva consumi beneficiile din prima optiune, iti da voie sa activezi o a doua optiune si sa folosesti beneficiile din ea.

Nu e chiar asa o mare pr*stie cum ai crede. Are si anumite avantaje. Daaar, poate intr-adevar sa cauzeze si neplaceri, daca nu asta era ceea ce voiai sau aveai nevoie. 🙂

Client Orange

Sistemul permite activarea simultană a mai multor opțiuni ca să poți beneficia de o extrqoptiune cu resurse în roaming SEE, fără a mai pierde resursele deja contractate prin opțiunea curentă. Altfel, activezi o optiune de 5 euro și peste cateva zile ai nevoie de una cu 12 euro ca să beneficiezi de resurse în SEE. Altfel erai nevoit să dezactivezi EO deja contractată si apoi să activezi pe cealaltă. Activarea simultană a două sau mai multe EO de voce și date, are beneficii și părți mai puțin placute, depinde din ce unghi privești.