anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am 4 euro in cont. Cum pot sa îi activez pentru internet?

Razvy_st
Începător
Am 4 euro in cont cum pot sa îi activez pentru internet?
9 Răspunsuri 9

Vio73
Campion certificat
Cred că mai trebuie să adaugi un euro pentru a activa o opțiune de internet de minim 5 euro, cu 10 GB net și o lună net la liber.

Miha_Z
Campion
Razvy_st, ai insuficient credit pentru o optiune de internet. Pentru internet PrePay sunt variantele de 5 E; 6 E; 8 E si 10 E. Acum in functie de cati GB ai nevoie mai incarci cartela cu creditul necesar optiunii dorite. In atasament ai modalitatea de activare a internetului precum si beneficiile fiecarei optiuni.

FaraUnID
Campion certificat
Daca aia 4 euro provin din programul Orange Phone Credit, nu poti sa-i folosesti decat la achizite de telefon la pret standard din care se scade suma respectiva. Cum s-a punctat deja, pentru a putea activa o optiune cu internet trebuie sa ai minim 5 euro in cont.

Laura_cio
Senior
Intr-adevăr, îți mai trebuie minim 1€ pentru a activa o optiune. În plus, stai pe net fără griji timp de 1 lună, cu o opțiune de minimum 5 € credit, dacă activezi bonusul "Internet la liber" din contul tău My Orange.

Romeo_
Senior certificat
Colegii au dreptate...optiunile de internet sunt de la 5€ in sus...mai trebuie 1€ pt a activa cea mai mica optiune

Mădălin
Cunoscător
Va trebui să îți reîncarci cu 6 euro credit pentru a putea să îți reîncarci 2 opțiuni consecutive de 5 euro cu internet 10gb sau 5gb însoțită cu o opțiune care are incluse și minute. Recomandarea mea e activarea unui sim nou cu 4 euro și primești opțiunea de 6 o singura data , apoi aruncam simul și luam altul ...doar pentru cei ce au dual sim

Vio73
Campion certificat
Mai faci un efort și adaugi măcar un euro, iar după aceea va fi în regulă. Vei putea să-ți activezi chiar net nelimitat pentru o lună.

DanielaH
Moderator
@Razvy_st, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

Neaplicabil
Salut,ca sa activezi o optiune de internet este necesar sa aveti minim 5 euro credit in cont!