anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am încărcat cu 6€ dar nu funcționează nimic

TALAPAN_GHEORGH
Începător
În 27 Februarie 2022 mi -am încărcat nr de telefon cu 6€ și se pare că am fost furat deoarece nu funcționează nimic. Nici serviciul telefonic, nici netul ... De ce ?
Sunt nedumerit !
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember
Salut! E normal sa fii nedumerit. 🙂 La 333 ce mesaj primesti? Se vede creditul in cont? Ai activat si o extraoptiune pe baza lui? Vorbim de serviciile nationale, da? Nu roaming sau altceva.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Salut Talapan. Ai incarcat credit 6 euro sau optiune 6 euro. Cum ai realizat incarcarea?

TALAPAN_GHEORGH
Începător
Pt a-mi menține oferta avută , mi s-a sugerat să încarc 6 € . Consider că e vorba de opțiune.... Cât despre Roaming, știu doar că ar trebui să fie activ inclusiv în Roaming.

FLo1
#StarMember
Și eu sunt nedumerit cum ai găsit la Orange prepay să activezi roamingul cu doar 6€. Eu stiam că e nevoie de minim 10€.

DanielaH
Moderator
@TALAPAN GHEORGHE, ești în țară sau în roaming? Poți atașa, te rog, o captură de ecran cu resursele din My Orange?

TALAPAN_GHEORGH
Începător
333 ,spune că am 0 € credit activ până la 30 03 2022 inclusiv. Ai 60 GB bonus net utilizabil cu opțiune activă de minim 5€ în țară sau minim 10€ în Roming resurse valabile până la dată de 29 o4

arsradu
#StarMember
Din mesajul pe care l-ai pus, as zice ca nu s-a facut incarcarea... Creditul e 0Euro. Deci...ori a fost consumat, ori nu a fost incarcat. Iar optiunea nu pare sa fie activa. Deci, tind sa cred ca nu s-a facut incarcarea. Daca era o optiune recurenta, ar fi trebuit sa se activeze automat din creditul incarcat. Dar observ ca nu s-a intamplat lucrul asta.
Client Orange

TALAPAN_GHEORGH
Începător
Am confirmarea plății pe acest telefon care este înregistrat la Digi....Nu știu să vă trimit o fotografie cu acesta pe acest canal. Pe 27 februarie 2022 la 17h00 fix, am încărcat online de pe un card visa 6€ , respectiv 35, 85 Lei.