anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Alocare numar PrePay ilegal ?! De ce?!

EEl_Unico
Junior
Bună ziua, am cumpărat o cartelă prepay Orange ca sa alfu cu stupoare că numărul meu mai este alocat altei persoane, inclusiv folosit pe alt email și Facebook, aș dori să știu de ce vinde Orange cartele cu prepay cu aceleași nr care aparține altei persoane încălcând altfel acordurile de confidențialitate, ar trebui să vă dau in judecata!
6 Răspunsuri 6

tomaciprian
Cunoscător
De unde a fost achizitionata aceasta cartela PrePay?

EEl_Unico
Junior
Cum adică de un am luat-o, de unde poți să iei, am luat din magazin sigilată, tot, n-am luat-o de la țigani din piață, doamne nu mă lăsa ce întrebare stupidă

tomaciprian
Cunoscător
Am pus aceasta intrebare fiindca sunt multe persoane care isi achizitioneaza cartele cu "numere VIP/Gold/Platinum/hAur" de la "negustori" de pe OLX/LaJumate/Okazii etc. si se intampla ca dupa o scurta perioada de timp sa ajunga, sa ramana fara acces la aceste numere sau sa fie folosite in diverse situatii (creare cont Facebook,trimis SMS-uri promotionale,etc.)

EEl_Unico
Junior
Nu domnule,NU NU NU, am cumpărat cartela ca orice om normal si anume din magazin, noua, sigilată, și NU AM luat-o nici de la negustori, nici in piață, nici de la prieteni,nici de la bunici, de niciunde, nici n-am găsito pe jos, dar se pare că Orange alocă numerele mai multor persoane, îs curios dacă ii dau in judecată dacă rezolv ceva, pentru că mi sa încălcat anumite drepturi, nu m-aș băga 5 ani in procese dar totuși de ce se dau nr la alții?

DanielaH
Moderator
@EEl Unico, un număr de telefon nu poate fi alocat simultan pe mai multe SIM-uri/ mai multor persoane. După ce un număr este închis, el se poate realoca doar după o anumită perioadă de timp în care este în carantină. Ne dai, te rog, mai multe detalii ca să ne dăm seama exact despre ce este vorba? Mulțumim.

Neaplicabil
Cel mai probabil persoana respectiva fie a folosit un numar la intamplare, sau introdus gresit, care ulterior ti-a fost alocat tie, fie, cum zicea si Daniela, posibil sa fi fost inchis acum mult timp, si realocat tie dupa carantinare. Nu se aloca niciodata acelasi nr la doua persoane diferite simultan.