anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați auzit de noul program de fidelizare PrePay?

Anonim
Neaplicabil
Las link mai jos!
Singurul impediment ae fi că trebuie să încarci de minim 6 euro
https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/index.html?utm_source=sms&utm_medium=apps&utm_campaign=ce.3.s.b.19&utm_content=22ian
19 Răspunsuri 19

teacher_
#StarMember
Da, am primit și eu bonus acum 3 zile când am făcut reîncărcare. Este binevenit noul program, dar cei de pe abonament iar vor spune că e un lucru în minus pt abonamente și un motiv de a trece la prepay..

Ascary
Campion certificat
Cele două bonusuri se cumulează?

FaraUnID
Campion certificat
Singura noutate majora ar fi accea ca din 2 decembrie scade valoare bonusului Orange Phone Credit. Daca pana acum o reincarcare prepay de 6 euro efectuata online aducea 1,2 Euro, dupa data de 2 decembrie acceasi valoare si metoda de reincarcare ofera 0,9 Euro.

Neaplicabil
Noile modificari din Decembrie nu mi se par tocmai avantajoase. In special comparativ cu ce se oferea pana acum la acelasi lucru. Dar poate mi-a scapat mie ceva. De asemenea: "Bonusul poate fi folosit exclusiv în My Orange și se va pierde în cazul în care nu reîncarci lunar." Huh?! In My Orange? Ce poti sa faci cu acel bonus (presupun ca se refera la PhoneCredit) in My Orange? Se pot achizitiona telefoane din My Orange? Si asta: "Creditul bonus se acordă pentru reîncărcările de minimum 6 euro credit și este valabil 24 de luni." Si ce se intampla dupa cele 24 de luni? Se sterge?

teacher_
#StarMember
@arsradu, și până acum era valabil tot 24 de luni... Daca era valabil mai mult , îmi luam demult un telefon, la cat bonus am adunat. Este o varianta mai îmbunătățită, până acum se putea lua și din Shop telefon...

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca au vrut sa spuna doar in magazinul online a iesit My Orange. Ar fi bine ca acel credit bonus sa poate fi utilizat pentru achizitii in tot magazinul online si nu doar la telefoane. Poate chiar sa reincarci contul utilizand acel bonus.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Vom verifica informația cu privire la shop vs My Orange și revenim.

Neaplicabil
Da, presupun ca au vrut sa zica Magazin Orange, nu My Orange. Oricum, bonusul ala, cu toate ca e binevenit, nu-ti va aduce vreo reducere substantiala, mai ales daca expira, si mai ales daca nu se poate cumula. E simbolic. Si da, ar fi o treaba sa poti avea reducere la orice, nu doar telefoane. Ceva la care sa te poti bucura intr-adevar de reducere pentru ca face o diferenta. Inclusiv reincarcari. Nu stiu... Personal sunt un pic dezamagit de modificari. Vine decembrie. Luna ofertelor si a reducerilor. :)) O oferta mai buna, si care ar fi fost probabil mai in ton cu sarbatorile, ar fi fost un plus la acel bonus pe lunile decembrie si ianuarie, de exemplu. In niciun caz un minus. :))

teacher_
#StarMember
@MihaelaC, întrebare: bonusul de pe vechiul sistem, va rămâne valabil și din decembrie? Am cam 40 de Euro adunați, și în condițiile în care pot aduna 200 de Euro, as vrea sa știu daca acel bonus (vechi) se cumulează cu cel nou, începând din Decembrie.

Razvan
#StarMember
Da, se cumulează, însă la 24 de luni începe sa expire.

Vio73
#StarMember
E interesant, nu știam că s-a modificat. Mulțumesc!

teacher_
#StarMember
Ideea este ca se limiteaza oricum bonusul acela. Nu poti sa aduni mai mult de 50-60 de Euro, ceea ce e destul de putin, daca vrei sa iei un telefon la liber, tot eMag il are mai ieftin.. Cred ca daca ar mari acel bonus, sau daca ar creste perioada aceea de la 2 la 3 ani, ar fi mai rezobanil si ar putea face si ceva vanzari...

FaraUnID
Campion certificat
Daca efectuam o simulare de reincarcari lunare de 6 euro timp de 24 de luni la care se acorda acel bonus de 0.9 euro la fiecare reincarcare, la finalul celor 24 de luni avem strans din bonusuri cca 22 euro pe care trebuie sa-i folosim altfel se pierd. Daca eu astazi vreau sa achizitionez un telefon prin programul Orange Phone Credit si am in cont acei cca 22 de euro bonus, merg pe magazinul online si vad ca un Huawei Y6 2019 este comercialiat la pretul standard de 642 lei din care se scad cca 100 lei din bonusul Phone Credit. Prin urmare voi plati undeva pe la 542 lei. Pe Altex acelasi telefon este comercializat cu 549 lei. Daca aleg sa cumpar produsul din magazinul online Orange fac o economie reala de fix 6 - 7 lei. Concluziile le trage fiecare!

Ascary
Campion certificat
Poate nu ajuta bonusul prea mult la achiziționarea unui telefon însă pentru niste accesorii e bine venit: o husa sau niste căști ori un încărcător.