anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Nu am primit bonusul pentru video urare

Sasuilie02
Junior
Din ce cauză nu primesc bonusul pentru urarea pe care am făcut?(am respectat toate condițiile)
20 Răspunsuri 20

teacher_
#StarMember
Ai incercat sa vezi dimensiunea și formatul spotului video. Atenție de asemenea cum este filmat, o filmare Full HD sau 4K are o dimensiune foarte mare, chiar daca este vorba de o durata mai mică... Mai jos ai condițiile de participare Orice persoană care îndeplinește condițiile de participare de la secțiunea 4 va primi premiul constând în bonusul de 50 GB valabil 100 de zile, dacă sunt îndeplinite și următoarele condiții, în mod cumulativ: · este posesor de cartelă SIM Orange PrePay și deține un număr PrePay activ cu o opțiune de minimum 5 euro credit, activă pe cont la momentul acordării bonusului; · are vârsta de cel puțin 18 (optsprezece) ani împliniți la data înregistrării participării la prezenta Campanie; · înregistrările video trimise de către Participanți îndeplinesc termenii și condițiile prezentului Regulament; · fișierul video trebuie să fie în format .mp4, .mov, .flv, .3gp sau .avi și să nu depășească 150 MB · înregistrările video nu conțin elemente care să atragă descalificarea acestora, așa cum sunt acestea specificate în prezentul Regulament la punctul 6.2; · prin încărcarea înregistrărilor video, Participanții își dau acordul cu privire la publicarea acestora pe site-ul Campaniei www.orange.ro/video-urari unde vor putea fi vizionate de catre orice vizitator al site-ului; · numerele aparținând abonaților Orange sau utilizatorilor Orange PrePay suspendate sau închise pe motiv de fraudă vor fi descalificate. Vezi daca te incadrezi..!

Jay
Campion certificat
N-ai primit niciun sms? Poate exista un termen pentru validare.. Ai mai participat până acum? Poti gasi mai multe informatii si aici, pentru a vedea dacă nu a scăpat vreo condiție neîndeplinită. https://comunitate.orange.ro/questions/2186347-incarca-urarea-video-campania-prepay-sarbatori

Anca07
#StarMember
Un subiect asemanator a mai fost discutat aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2164806-incarcarea-urari-video-primesc-bonusul-internet

Sasuilie02
Junior
Urarea are 5 Mb. Are 24 ore de când am trimis urarea. Chiar este nevoie să îmi încarc din nou cartela

teacher_
#StarMember
Când ai făcut ultima încărcare? Trebuie sa nu fi trecut mai mult de 30 de zile de la ultima reîncărcare de minim 5 euro...!

Sasuilie02
Junior
Are 6 zile

teacher_
#StarMember
Atunci, este alta problema. Ai grija sa fie formatul în care l-ai salvat unul dintre cele acceptate, și să nu depășească 8 secunde. De asemenea, sa ai peste 18 ani. Eu zic sa încerci din nou...

Sasuilie02
Junior
Respectă și formatul am incercat din nou dar nimic

teacher_
#StarMember
Ok, atunci mai fa o încercare. Fa alt video, eventual mai scurt. Oricum nu va mai apărea la tv, important este ca tu să îți primești bonusul...!

Sasuilie02
Junior
Respectă absolut tot. Am incercat să trimit din nou dar nimic

teacher_
#StarMember
Pai daca ai respectat inclusiv cerintele pe care le atașez în screen shot, atunci eu zic sa mai încerci și mâine, sau până în 3 ianuarie oricum.

Sasuilie02
Junior
Ok mulțumesc

dnz
Explorator entuziast
Bonusul intra mai greu. Eu am asteptat aprox 24 de ore pana sa il primesc.

teacher_
#StarMember
Există și posibilitatea asta, pe care nu am luat-o in calcul, de durata de timp ca cei care se ocupa de acordarea bonusului sa studieze toate videoclipurile...! Eu credeam că îi dă eroare de trimitere.