anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange ne pune la dispoziție net pentru cei dragi!

Unnumebun
Junior
Hei, hei. Avem posibilitatea de a trimite net prietenilor sau familiei accesând https://oran.ge/Net-cadou si poti primi si tu. Este simplu. Accesezi link-ul si bagi numarul cui ai dori sa trimiti. Si poate primesti si tu!
6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember
O campanie interesanta. Tu o sa profiti de ea? Te-ai gandit cui vrei sa-i oferi net cadou?

Unnumebun
Junior
Da, am profitat. Mai ales ca in momentul de fata multa lume din plictiseala navighează foarte mult pe internet si au nevoie de cat mai mult. Asa ca am trimis si eu cateva imbratisari.

Miha_Z
#StarMember
M-ai convins si pe mine. Voi intra si eu in My Orange sa trimit cateva imbratisari. Parca a mai fost o astfel de campanie si se puteau trimite maxim 5 imbratisari, nu? Oare se pot trimite mai multe imbratisari aceluiasi PrePay?

Neaplicabil
Nope ..La 5 diferite .

Vio73
#StarMember
E un lucru extraordinar că Orange ține aproape. Felicitări!. Mai deschisesem și eu un topic asemănător pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2302121-oferta-prepay-prieten-saritor-ajutor

DanielaH
Moderator
Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici https://comunitate.orange.ro/questions/2302121-oferta-prepay-prieten-saritor-ajutor, o sa închidem acest topic, dar puteți continua discuțiile despre noua ofertă PrePay acolo. Multumim!